försäljning, insikta

Verkstadskunnig, serviceinriktad kundsupport/innesäljare till vår försäljningsavdelning

Har du erfarenhet av att arbeta med stål, metall eller järn och vill utvecklas inom en försäljningsavdelning?

På Damstahl i Malmö blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta med kundsupport och orderhantering till våra kunder i verkstads- och processindustrin. Du arbetar i team med vår utesäljare och ni har tillsammans ansvaret för våra kunder i Småland. Du sitter på vårt huvudkontor i Malmö och rapporterar till försäljningschefen.

I dina arbetsuppgifter ingår:

 

Hos oss får du ett självständigt, omväxlande arbete i ett härligt gäng. Damstahl är ett företag som har korta beslutsvägar och som satsar på sin personal när det gäller utbildning och utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi tror att du har någon form av teknisk utbildning och arbetslivserfarenhet från verkstadsindustrin som t.ex. VVS-arbete, svetsare, lager, montör, arbetsledare eller liknande. Du har viss erfarenhet av kundservice och trivs med att hjälpa andra och skapa långsiktiga kundrelationer. Är du dessutom en organiserad, positiv problemlösare som trivs med att jobba tillsammans med andra, tycker vi du ska söka tjänsten!

Vi samarbetar med Insikta rekrytering. Ansök senast den 11/9 2015 till charlotte@insikta.se

Vid frågor ring vår samarbetspartner i denna rekrytering Insikta AB Charlotte Olsson 070-602 19 11

Damstahl är Skandinaviens mest betydande grossist inom rostfritt stål. Vi lagerför Sveriges bredaste och djupaste sortiment vilket möjliggör snabba och säkra leveranser över hela landet. I Sverige finns vi i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall, är 55 anställda och omsätter 450 MSEK. Damstahl ingår i NEUMO-Ehrenberg-Group som finns worldwide. Läs mer på www.damstahl.se

Insikta