Aspekta, södra Sveriges ledande rådgivare inom strategisk kommunikation, söker erfaren varumärkesstrateg.

Vi erbjuder en kreativ miljö, spännande, komplexa kunduppdrag, professionella kollegor och en gemensam, obändig vilja att överträffa våra uppdragsgivares förväntningar. Du tillför avgörande kompetens till våra kunder och arbetar nära partnerkretsen.

För att lyckas som varumärksstrateg på Aspekta har du lång praktisk erfarenhet och gedigen kunskap/utbildning inom strategisk varumärkesutveckling. Du har troligen arbetat inhouse med helhetsansvar för att ta fram varumärkesplattform, vision, mission och omsatt det i praktiken eller som konsult med övergripande varumärkesstrategier och genomförande för uppdragsgivare i olika branscher, offentliga och/eller privata. I dina tidigare roller har du haft eller har budget-, resultat- och projektledaransvar.

Hos oss får du arbeta självständigt med eget resultat- och kundansvar och samtidigt vara del i ett större sammanhang. Du ges tillfälle till många externa kontaktytor,och får möjlighet att utmana och utveckla våra uppdragsgivare med din specialistkompetens. Du blir en ”strategical doer” – stöttar vår uppdragsgivare från start till mål och tillser att varumärkesstrategi och organisation samspelar.

Välkommen att bli en del av Aspektas Malmöteam!

Vår samarbetspartner är Insikta rekrytering. Vid frågor ring Charlotte Olsson, Insikta AB 070-602 19 11 eller maila charlotte@insikta.se. Ansök via länken.

 

Om Aspekta

Vi hjälper våra uppdragsgivare bygga relationer och skapa bestående framgång med hjälp av kommunikation. Med kontor och medarbetare i Malmö och Köpenhamn har vi vår bas i Öresundsregionen. Vi stöttar uppdragsgivare med analys, strategi och genomförande av kommunikationsinsatser. Vi samverkar med våra nordiska samarbetspartners och vårt globala nätverk för att hantera utmaningar på nationella såväl som internationella marknader. www.aspekta.se

Insikta