Är du vass på att ta helhetsgrepp över strategiska budskap och vill få snabbare genomslag för dina idéer?

På Wihlborgs Fastigheter, Öresundsregionens ledande fastighetsbolag arbetar du nära koncernledningen och är med och påverkar hela bolagets framtida kommunikation – ett identifierat fokusområde framöver.

Wihlborgs Fastigheter har sitt huvudkontor i Malmö och här arbetar du nära kommunikations- och marknadschef, vd, HR- och CSR-chef, CFO, Projektchef och regionchefer m.fl. med att ta fram strategier, helhetslösningar och långsiktig kommunikation.

Wihlborgs kommunikations- och marknadsavdelning är ett sammansvetsat team om fyra personer med ett brett uppdrag. Vi befinner oss i en utvecklingsfas och utökar nu teamet med denna nyinrättade, övergripande roll som passar dig som vill bidra med din erfarenhet och få mandat att utveckla Wihlborgs kommunikation i nära samarbete med kommunikations- och marknadschefen. Ditt ansvar spänner över ett brett område som bland annat innefattar utveckling av hållbarhetskommunikation, att stärka det långsiktiga varumärkesarbetet samt marknadsföring av större nybyggnationsprojekt.

Huvudsakliga ansvarsområden

Att tänka helhet, varumärke, syfte och målgrupper är självklart för dig. Du har fokus på strategi, analys och projektledning, men du har också själv förmågan att formulera budskap och texter för olika målgrupper och syften. I rollen ingår att driva både strategiska och operativa kommunikations- och marknadsföringsinsatser och du ansvarar också för att driva och utveckla hela verksamhetens hållbarhetskommunikation. Dina uppdrag kommer från olika delar av organisationen och du förväntas använda din egen gedigna erfarenhet för att identifiera behov och möjligheter framåt. Du rapporterar till kommunikations- och marknadschefen och utgår från vårt huvudkontor i Malmö. Som ytterligare en del i satsningen på kommunikations- och marknadsavdelningen rekryteras även en marknadsassistent till teamet.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat att:

Din profil

Du har gedigen erfarenhet av att jobba hållbart med strategisk kommunikation och marknadsföring, gärna från större bolag i privat sektor eller reklam-/kommunikationsbyrå. Du är en skicklig projektledare som kan driva olika typer av kommunikationsprojekt på strategisk nivå. Du är van att arbeta självständigt, ta egna initiativ och identifiera utvecklingsområden – alltid med affärsfokus. Dessutom har du tidigare erfarenhet av att formulera texter för olika kanaler och målgrupper, såväl internt som externt. Du tycker om att ha många kontaktytor, är strukturerad och gillar omväxling och tempo i ditt arbete.

 

Att jobba på Wihlborgs

Wihlborgs har en platt organisation med ett prestigelöst förhållningssätt och ett klimat som uppmuntrar till nytänkande. Vi har nära till beslut och vi värdesätter vår gemenskap och vår arbetsmiljö. Vi arbetar aktivt med vår arbetsplatskultur och är sedan 2016 certifierade som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work. Vår organisation och vårt arbetssätt utgår från våra värdeord; handlingskraft, ärlighet, kunskap och gemenskap. Din arbetsplats är på vårt huvudkontor i Dockan i Malmö men i rollen ingår resor till våra kontor i Lund, Helsingborg och Köpenhamn.

 

Ansök

Vi samarbetar med Insikta AB, Charlotte Olsson i denna rekrytering. Ansök via länken gärna innan den 25/8, ring eller maila gärna till henne om du vill veta mer 070–6021911, charlotte@insikta.se

Insikta