Du har någon form av teknisk utbildning och arbetslivserfarenhet från verkstadsindustrin som t.ex. praktiskt VVS- och verkstadsarbete, svetsare, lager, montör, arbetsledare eller liknande. Vi tror att du har viss erfarenhet av kundservice och trivs med att skapa långsiktiga kundrelationer och bli specialist inom ditt område.   Du är en organiserad, positiv problemlösare som trivs med att jobba tillsammans med andra.
Hos Damstahl i Järfälla blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta med kundsupport och orderhantering till våra kunder i stålbranschen. Du arbetar i team med vår utesäljare och ni har tillsammans budgetansvaret för ett distrikt.
I dina arbetsuppgifter ingår:

Hos oss får du ett självständigt, omväxlande arbete i ett positivt gäng. Damstahl är ett företag som har korta beslutsvägar och som satsar på sin personal när det gäller utbildning och utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön.

Vi samarbetar med Insikta rekrytering. Ansök med cv och personligt brev till charlotte@insikta.se
Ange varför du är intresserad och vad du kan tillföra i form av erfarenhet och personlighet. Vid frågor ring vår rekryteringskonsult Charlotte Olsson 070-602 19 11
Ansök senast den 2/9 2011.

Damstahl är Skandinaviens mest betydande grossist inom rostfritt stål. Vi lagerför Sveriges bredaste och djupaste sortiment vilket möjliggör snabba och säkra leveranser över hela landet. I Sverige finns vi i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall, är 60 anställda och omsätter 600 MSEK. Damstahl ingår i NEUMO-Ehrenberg-Group som finns world wide. 

Läs mer på www.damstahl.se

Insikta