Du har teknisk utbildning och arbetslivserfarenhet från praktiskt verkstads- eller vvs-arbete som t.ex. svetsare, montör, arbetsledare eller liknande. Vi tror att du har viss erfarenhet av kundservice och trivs med att skapa långsiktiga kundrelationer och bli specialist inom ditt område.   Du är en organiserad, positiv problemlösare som trivs med att jobba tillsammans med andra.

Hos Damstahl i Malmö blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta med kundsupport och orderhantering till våra kunder i stålbranschen. Du arbetar i team med vår utesäljare och ni har budgetansvaret för distriktet från Malmö till Falkenberg.
I dina arbetsuppgifter ingår:

Hos oss får du ett självständigt, omväxlande arbete i ett härligt gäng. Damstahl är ett företag som har korta beslutsvägar och som satsar på sin personal när det gäller utbildning och utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön.

Vi samarbetar med Insikta rekrytering. Ansök med cv och personligt brev till charlotte@insikta.se. Ange i det personliga brevet varför du är intresserad och vad du kan tillföra i form av erfarenhet och personlighet. Vid frågor ring vår rekryteringskonsult Charlotte Olsson 070-602 19 11
Ansök senast den 16/2 2011

Damstahl är Skandinaviens mest betydande grossist inom rostfritt stål. Vi lagerför Sveriges bredaste och djupaste sortiment vilket möjliggör snabba och säkra leveranser över hela landet. I Sverige finns vi i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall, är 55 anställda och omsätter 550 MSEK. Damstahl ingår i NEUMO-Ehrenberg/Group som finns world wide. Läs mer på www.damstahl.se.

Insikta