Är du en innovativ, resultatinriktad entreprenör med ett nätverk inom Life Science?

Medicinska Malmö är en samverkansorganisation mellan Malmö Högskola, Region Skåne, Lunds universitet och Malmö stad som ska skapa förutsättningar för att stärka Malmös roll som en betydande aktör inom det medicinska området (läkemedel, medicinteknik, bioteknik och hälsovård). Syftet med Medicinska Malmö är att göra Malmö attraktivt för etablering av medicinsk forskning och utveckling samt medicinskt företagande. Till organisationen knyts ett Sekretariat med en verkställande tjänsteman.

Arbetsuppgifter

Du utvecklar Medicinska Malmö genom att på ett strategiskt plan initiera och driva frågor inom det medicinska kunskapsområdet. Detta innebär bland annat att identifiera styrke- och utvecklingsområden i Malmö och verka för att attrahera Life Scienceföretag och forskningsgrupper samt större evenemang inom det medicinska kunskapsområdet till Malmö. Du arbetar med försäljning, marknadsföring, profilering av satsningen samt etablerar varumärket ”Medicinska Malmö”. Du blir också kontaktperson för medicinska företag som vill etablera sig i Malmö.

Vem är du?

Du har erfarenhet från ledande, operativt arbete inom Life Scienceföretag, troligen inom försäljning, marknadsföring eller affärsutveckling. Du har ett tydligt resultatansvar, är van vid att arbeta i projektform och trivs med det. Vi tror att du har en bakgrund som VD eller marknads/försäljningschef. Mycket meriterande är ett väl utbyggt nätverk inom Life Science, både inom den privata och offentliga sektorn.

Som person är du den som initierar och driver nya idéer från teori till praktik. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och är en tydlig kommunikatör med glimten i ögat och med en stor dos sunt förnuft. Du drivs av att skapa tydliga resultat och bestående relationer.

Projektanställning

Vi erbjuder dig en spännande utmaning med möjlighet att vara med och driva och utveckla Medicinska Malmö. Tjänsten är en projektanställning (heltid) till och med 30 juni 2013. Du anställs av Malmö Stad och rapporterar till Näringslivsdirektören.

Vi samarbetar med Insikta AB – rekrytering och utveckling.
Skicka din intresseanmälan till charlotte@insikta.com senast den 8/11. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Charlotte Olsson, Insikta AB 070-602 19 11

Insikta