Vill du leda ett marknadsledande företag med väletablerad organisation och stor potential?

Som VD blir din uppgift att med bra lönsamhet och medarbetare i fokus driva utvecklingen av bolaget. Du arbetar genom din ledningsgrupp och dina chefer, – coachar, utmanar och utvecklar. Vid de stora upphandlingarna agerar du ett erfaret bollplank. Vidare ansvarar du för att affärer, produktion och ekonomi går hand i hand. Du är en ledare som gillar människor och har en förmåga att få ihop laget och skapa en vi-känsla.

Ditt arbete står för solida relationer med medarbetare, samarbetspartners och näringsliv och du verkar för att Blinkfyrar blir en självklar och uppskattad samarbetspartner för våra kunder. Du rapporterar till Söderbergsföretagens VD och placering är på Blinkfyrars huvudkontor i Staffanstorp, utanför Lund.

Vi söker dig som har erfarenhet av affärutvecklande och ledande roller i tillverkande bolag, gärna från infrastruktur eller entreprenad. Du har med god framgång haft affärsområdes- eller storkundsansvar och är van vid förhandlingar och offentliga upphandlingsförfaranden. Vidare har du tidigare erfarenhet av att leda samt driva utveckling av medarbetare och kunder. Hög energi, positiv inställning och stort engagemang är några av dina egenskaper, liksom prestigelöshet. Du är trygg och stabil som person, –  kunderna märker att du förstår deras behov och medarbetarna känner att du förstår deras kompetenser och drivkrafter. Du har en relevant akademisk examen och en god kommunikativ förmåga i tal och skrift; svenska och engelska.

Låter detta som ditt nästa steg? Välkommen med ditt CV och personliga brev via länken snarast, dock senast den 12 juni 2018. Om du har frågor kontakta gärna vår samarbetspartner i denna rekrytering, Insikta AB Charlotte Olsson 070–6021911.

Blinkfyrar

Sveriges kommuner och entreprenörer inom infrastruktur ser idag Blinkfyrar som ett självklart val när de behöver vägvisning och trafiksäkerhetslösningar. Utifrån vår marknadsledande position driver vi branschen framåt med ständig innovation. Sedan 2015 har vi arbetat med att ta fram ett komplett system för digital vägmärkeshantering och nu är vårt mål att leda digitaliseringen av branschen. Vi har en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation med filialer i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Huvudkontor och produktion finns i Staffanstorp. Blinkfyrar har en historik av innovationer och produktutveckling sedan 1960, genombrottet kom med BLF-profilen som gett minskade installations- och underhållskostnader samt ökad livslängd. Idag är denna lösning branschstandard.

Blinkfyrar omsätter cirka 200 Mkr och har 50 anställda. Bolaget ägs av Söderbergföretagen, och har efter flera decennier i trafiksäkerhetsbranschen utvecklats till en marknadsledande aktör med innovativa produkter och system för vägmärken och vägavstängningsmaterial. Läs mer på www.blinkfyrar.sewww.soderbergforetagen.se

Insikta