Som VD för Paulssons Fastigheter får du en bred roll med resultat- och verksamhetsansvar och direkt personalansvar för samtlig personal. Du initierar och driver utvecklingsprocesser, i första hand inom förvaltning och ekonomi och arbetar med fastighetsutveckling och daglig styrning av verksamheten mot målen i affärsplanen.

Vårt erbjudande

Paulssons Fastigheter är en av de största privata fastighetsägarna i Lund och Landskrona, med både bostäder och kommersiella fastigheter. Nu söker vi dig som vill ta helhetsansvaret som VD och utveckla och effektivisera verksamheten. Du kommer till ett långsiktigt, syskon-ägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur. Nu vill vi ta fram tydligare processer och sätta mer fokus på fastighetsförvaltningen samtidigt som vi fullföljer och utvecklar bostadsrättsprojekten.

Övergripande ansvarsområden

I rollen som VD på Paulssons Fastigheter arbetar du både strategiskt i samverkan med styrelsen men också till största delen operativt i den dagliga verksamheten med kortare verksamhetsnära mål. Du initierar och driver utvecklingsprocesser, i första hand inom förvaltning, ekonomi, IT-stöd och coachar medarbetarna i de nya arbetssätten. Du har personalansvar för samtlig personal, totalt 12 personer. Du har också kontaktytor utåt med ansvar för att upprätthålla goda relationer med våra kunder och tillser att omförhandlingar, merförsäljning och uthyrning görs på ett affärsmässigt och strukturerat sätt.

I rollen ingår:

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom/ingenjör eller motsvarande och som har god erfarenhet av fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning/utveckling och ledarskap. Du har idag en övergripande roll med budget-, resultat- och personalansvar. Som ledare är du positiv, engagerande och delegerande och skapar tydlighet för dina medarbetare. Du drivs av helhetsansvaret, tycker om att samverka med andra och trivs i en flexibel organisation.

Söka tjänsten

I denna rekrytering samarbetar vi med Insikta AB Charlotte Olsson. Vid frågor ring gärna 070–6021911. Ansök enkelt via länken.

Om Paulssons Fastigheter 

I Lund är vi en av de största privata fastighetsägarna med ett bestånd som består av cirka 50 000 kvm fördelat på hälften bostäder och hälften kommersiella objekt. Vi har i dagsläget cirka 300 lägenheter och 100 kommersiella lokaler i Lund. Även i Landskrona är vi är en av de största privata fastighetsägarna. Vi äger fastigheter med drygt 800 lägenheter och kommersiella lokaler. Härutöver har vi ett större jordbruksområde i Löddesborg, ca 600 hektar mark, med bostäder och lokaler. Läs gärna mer på https://www.paulssons.se/

Insikta