Dignitana AB:s målsättning är att vara marknadsledande inte bara inom hårbevarande skalpkylning utan inom hela området medicinsk kylning. Bolaget bedriver därför en kontinuerlig utveckling av DigniCap™ systemet för att finna nya produkter och användningsområden. I Lund sitter vi tio personer, läs mer om vårt Braincoolprojekt på www.dignitana.se

Dignitana söker operativ utvecklingschef / COO

Har du ett stort intresse för människor och teknik? Hos oss får du ansvar för processerna, produktutveckling, service, support och produktion. Med detta följer även ett operativt arbete i teknikutveckling och i företagets kvalitetsledningssystem. Du leder tio högt motiverade medarbetare genom ett tydligt och målinriktat ledarskap och har budgetansvar.

Vi söker dig som är civilingenjör och har mångårig erfarenhet av självständigt arbete inom utveckling, produktion och projektledning av medicintekniska produkter. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. ISO 13485, 21 CFR 820 QSR GMP, MDD 93/42 är familjära begrepp för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet av personalansvar, budgetarbete, dokumentation för marknadsföringstillstånd eller erfarenhet av myndighetsinspektioner.

Vi erbjuder dig ett internationellt arbete där du får vara med och påverka och bli en viktig del av vår fortsatta utveckling och expansion. Du rapporterar till VD och blir medlem i ledningsgruppen.

Ansök till vår rekryteringspartner Insikta AB charlotte@insikta.se senast den 15/4.
Vid frågor kontakta Charlotte Olsson 070-6021911, eller maila charlotte@insikta.se

Insikta