Är du en driven och inspirerande ledare med ett stort intresse för att leda och utveckla ditt team och din verksamhet?    Då är detta jobbet för dig!

Du får en nyckelroll i att leda och utveckla Stenas Bostadsuthyrnings-team om sex uthyrare och samtidigt ha dagliga kontakter med våra hyresgäster, nya och befintliga både i Malmö, Lund, Lomma och Landskrona. Som uthyrningschef ser du över och utvecklar hur teamet arbetar effektivt och serviceinriktat med bostadsuthyrning och skapar förutsättningar för engagemang och samarbete. Du säkerställer att ni arbetar tillsammans på bästa sätt för att nå era mål, bl.a. uthyrningsgrad och omflyttningshastighet och följer upp individuella mål. Du har ett nära samarbete med fastighetscheferna och har det övergripande ansvaret för vad som ska prioriteras på kort och lång sikt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden innebär att leda och utveckla teamet och tillse att uthyrning av bostäder, garage och p-platser samt kontraktsskrivning, byten och andrahandsuthyrning etc sker effektivt och med hög service och kvalitet. Du kommer själv även att arbeta med bostadsuthyrning till viss del. Du ansvarar för bostadsuthyrnings-budget, prognos och är delaktig i bokslut och rapportering. Personalfrågor såsom rekrytering och arbetsmiljöfrågor inom din avdelning ligger också inom ditt ansvarsområde. Du rapporterar till en av fastighetscheferna.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tjänst i ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med ett välskött fastighetsbestånd som bygger på långsiktigt och hållbart ägande. Du får en självständig, varierande, serviceinriktad roll där du direkt påverkar resultat och utveckling på din avdelning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i centrala Malmö. Om du vill leda ett team i ett professionellt fastighetsbolag där ingen dag är den andra lik tycker vi du ska söka tjänsten!

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av att leda och utveckla service/säljteam. Du har själv minst några års erfarenhet av kundservice och trivs med att ha många externa och interna kontakter varje dag. För att leda och utveckla avdelningen krävs förutom ett inspirerande och tydligt ledarskap, – administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt.

Det är en fördel men inget krav att du har erfarenhet av bostadsuthyrning och god kännedom om hur hyreslagen tillämpas praktiskt. Vi är övertygade att du har god ekonomisk förståelse, erfarenhet av fastighets- eller affärssystem, och mycket goda kunskaper i Officepaketet.  Du har relevant utbildning samt goda språkkunskaper i svenska och engelska.

 

Ansökan

Vår samarbetspartner är Insikta rekrytering. Vid frågor ring Insikta AB Charlotte Olsson 070-602 19 11 eller maila charlotte@insikta.se. Ansök senast den 15 mars via länken.

Om Stena Fastigheter

Stena Fastigheter är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med ett välskött fastighetsbestånd som bygger på långsiktigt och hållbart ägande. Stena Fastigheter äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 700 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma, Landskrona och Uppsala. Utomlands bedrivs verksamhet via Stena Realty. Stena Fastigheter i Malmö AB äger och förvaltar cirka 7500 bostäder och 162 000 m2 kommersiell yta i drygt 89 fastigheter.  Med hyresrätten som upplåtelseform utvecklar Stena Fastigheter långsiktigt attraktiva boendemiljöer och arbetsplatser. Målsättningen är att alltid vara hyresgästens förstahandsval.

Insikta