Miljöer för högre utbildning, forskning och innovation. Det är vad vi håller på med. Inget annat. Genom att helt fokusera på den akademiska världen har vi samlat erfarenheter som blir till stor nytta för våra kunder över hela landet när vi tillsammans bygger Kunskapssverige. Ett fastighetsvärde på nära 50 miljarder och en omsättning på fem gör oss till landets andra största fastighetsbolag. Efterfrågan på kunskapsmiljöer ökar stadigt, och med en projektportfölj på närmare arton miljarder går vi en minst sagt spännande framtid till mötes. Läs mer om oss och om kunskapsmiljöer på akademiskahus.se

Upphandlingsansvarig till Akademiska Hus i Lund

Region Syd har ett fastighetsbestånd om 500 000 kvm LOA och innefattar campusområden i Lund, Alnarp, Malmö, Kristianstad och Kalmar. De största kunderna är Lunds universitet, Sveriges Lantbruksuniversitet och Malmö högskola.

Vi söker nu en upphandlingsansvarig med placering på regionkontoret i Lund med arbetsfält inom hela regionen. Akademiska Hus söker dig som vill vara en operativ resurs och bollplank till projektledarna i förhandling och entreprenadjuridik.

I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammans med projektledaren bestämma entreprenadform, skriva förfrågnings-underlag och handla upp konsulter och entreprenörer i de olika byggprojekten. Du utvärderar och följer kontinuerligt upp våra konsulter, entreprenörer och leverantörer. I dina arbetsuppgifter ingår också att teckna årsavtal med konsulter och entreprenörer som används i vår förvaltning.

Du ingår i en grupp av upphandlingsansvariga och inköpssamordnare i koncernen som träffas för erfarenhetsutbyte cirka fyra gånger/år för att utveckla den koncerngemensamma inköpsprocessen.

Du tillhör vårt team i projektenheten där du arbetar tillsammans med åtta projektledare, fyra specialister (högspänning, el, VVS, energi) och tre personer på teknisk dokumentation. Du rapporterar till vår projekt- och teknikchef i Lund.

Vem är du?
Du är en erfaren inköpare av konsulter och entreprenörer och har troligen erfarenhet som byggentreprenör. Du har sannolikt högskoleexamen, men viktigast är att du har god erfarenhet och ett stort intresse av entreprenadjuridik. Du är en självständig person, van att arbeta operativt i projekt, följa tidplaner och organisera och planera ditt arbete. God samarbetsförmåga och en positiv inställning är ledord för oss i teamet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett mycket varierande och självständigt arbete inom landets näst största fastighetsföretag. Du blir en del av ett mycket kompetent och engagerat team där arbetskulturen präglas av hjälpsamhet och laganda. Om du trivs med att arbeta i stora projekt, och det är viktigt för dig att din arbetsgivare har ett gott rykte på marknaden bland konsulter, entreprenörer och leverantörer så ska du söka tjänsten hos oss!

Ansökan
Om du har frågor kontakta Charlotte Olsson, 070-602 19 11, på Insikta AB som Akademiska Hus arbetar tillsammans med i denna rekrytering. Ansök med cv och personligt brev senast den 9 september, gärna tidigare till charlotte@insikta.se

Insikta