Har du erfarenhet av logistik och försäljning i internationell organisation? Vill du arbeta i ett växande, stabilt företag med en tydlig och långsiktig strategi?

Tjänsten som teknisk säljare/systemsäljare på Jungheinrich i Malmö innebär att offerera och projektleda lösningar gällande system, förarlösa truckar och lagerinredning. Din uppgift är att arbeta fram och sälja in bästa möjliga logistiklösning för kunden. Du samverkar med våra tio distriktssäljare, vår systemansvarige och eftermarknad. Administrativ backup finns på vårt HK i Malmö, där du också är placerad. Du kontaktar och besöker våra kunder, gör behovsanalyser och offererar systemlösningar som du tar fram i cad. Tjänsten innebär ca 30 % ritnings- och kalkylarbete, 15 % offertarbete samt 30 % kundkontakter. Du rapporterar till vår försäljningschef. Det finns en fast lön, bonus och bilförmån kopplat till denna tjänst. Vi erbjuder dig en grundlig introduktion till företaget, våra produkter och tjänster. Du får ett spännande jobb i ett internationellt företag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Tjänsten kräver ca 30-40 övernattningar/år.

Vi tror att du har högskoleutbildning eller erfarenhet inom logistik, teknik och mekanik och är van att arbeta i projektform. Du har erfarenhet som logistiker, maskiningenjör, produktionsplanering eller liknande roll i internationell organisation och trivs i säljsituationen. Det är avgörande att du är organiserad och handlingsinriktad. Cadutbildning/erfarenhet är meriterande. Vårt koncernspråk är engelska.

Huvudkontoret är placerat i Malmö i nya lokaler på Toftanäs som vi flyttar in i början av 2011. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, service och reparationer.

I Stockholm och Göteborg har vi våra filialkontor. Vi har även försäljningskontor i Västerås, Örebro och Jönköping. Vårt väl utbyggda servicenät gör oss till en trygg partner. I Sverige är vi sammanlagt 115 medarbetare och omsätter över 300 miljoner svenska kronor. 1996 blev vi ISO 9001 certifierade.

Koncernen Jungheinrich är en av de största i Europa inom materialhantering. Med cirka 10 000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro är vi en stark organisation med stora resurser att klara av våra kunders krav. Läs mer på www.jungheinrich.se

Välkommen till ett marknadsledande företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Tjänsten är en heltids tillvidaretjänst.
Ansök senast den 21/1 till charlotte@insikta.com. Vid frågor, kontakta Insikta rekrytering Charlotte Olsson 070-6021911

Insikta