Vill du arbeta i ett växande, stabilt företag med en tydlig och långsiktig strategi?

Tjänsten som teknisk säljare på Jungheinrich i Malmö innebär att offerera, sälja och projektleda logistiksystem. Till logistiksystem räknas smalgångstruckar, förarlösa truckar, lagerinredning och mjukvaror. Din uppgift blir att genomföra behovsanalys, arbeta fram och sälja in bästa möjliga logistiklösning för kunden. Du samverkar internt med vår andra tekniska säljare, våra KAM, distriktssäljare och servicechefer. Administrativ backup finns på vårt HK i Malmö, där du också utgår från. Tjänsten innebär ungefär 50% kundkontakter och 50% offertförberedelse, – vi arbetar i AutoCad och SAP.

Du rapporterar till vår försäljningschef och vårt koncernspråk är engelska. Just nu är vi inne i en förändringsprocess till följd av ett generationsskifte i företaget. Vi har sedan förra sommaren en ny VD (vår förra Eftermarknadschef) och en ny försäljningschef och därmed en ny ledningsgrupp Många nya spännande projekt ligger i startgroparna och det är viktigt för oss att du tycker det är roligt att arbeta i ett företag som vill tänka nytt.

Det finns en fast lön, bonus och bilförmån kopplat till denna tjänst. Vi erbjuder dig en grundlig introduktion till företaget, våra produkter och tjänster. Du får ett spännande jobb i ett internationellt företag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Tjänsten kräver ca 30 övernattningar/år.

Vi tror att du har ekonomisk eller teknisk utbildning och erfarenhet av industriell komplex försäljning inom logistik, teknik, bygg och/eller mekanik. Du har troligen erfarenhet av arbete i internationell organisation och är van att arbeta i projektform.

Välkommen till ett marknadsledande, stabilt företag och trevliga kollegor!

Ansök med CV samt personligt brev till vår samarbetspartner i denna rekrytering: charlotte@insikta.se  senast den 27 augusti 2013.

Huvudkontoret är placerat i Malmö i nybyggda lokaler på Toftanäs som vi flyttade in i 2011. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, service och reparationer. I Stockholm och Göteborg har vi våra filialkontor. Vi har även försäljningskontor i Västerås, Örebro och Linköping. Vårt väl utbyggda servicenät gör oss till en trygg partner. I Sverige är vi sammanlagt 125 medarbetare och omsätter över 300 miljoner svenska kronor. 1996 blev vi ISO 9001 certifierade.

Koncernen Jungheinrich är en av de största i Europa inom materialhantering. Med cirka 11 000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro är vi en stark organisation med stora resurser. www.jungheinrich.se

Insikta