Letar du efter en utvecklande roll med både ledaransvar och kundansvar där du gör skillnad och får coacha andra, varje dag?

I denna nya, nyckelroll på Altran Life Science får du både ledar- och kundansvar. Det innebär en rörlig roll där du inte är bunden till skrivbordet utan både möter kunder och coachar konsulter – på plats hos oss och ute hos kund. Du leder ett Life Science-kvalitetsteam på 10 personer för vilka du får personal- och utvecklingsansvar. Detta innebär att förädla och utveckla konsulternas kompetens och matcha mot våra kunders önskemål. För att erbjuda rätt lösning till kund har du även tillgång till våra globala utvecklingscenter och leveranscenter vilket skapar en global skräddarsydd affär. Du kommer ha en central roll med många kontaktytor och du har kundansvar för tre nyckelkunders existerande och kommande behov inom Life Science.

Exempel på arbetsuppgifter:

 

För att ge dig de bästa förutsättningar kommer du att få utbildning och stöd både från din chef i Stockholm och av vårt globala Team Manager-nätverk.  För att utveckla och växa ditt team arbetar du löpande med att söka de skarpaste QA-specialisterna på marknaden. Vårt team av rekryterare stöttar dig från Göteborg.

Vi tror att du har en relevant akademisk examen och arbetar som konsultchef, projektledare, säljare eller produktchef och har erfarenhet från medical device, tillverkning, kvalitet eller läkemedel. Om du dessutom har lätt för att engagera dig, skapa ett positivt klimat och kommunicera på olika nivåer så passar du bra in i Altran-gänget.

Vi erbjuder dig en ny roll i ett av världens ledande konsultföretag där du är delaktig i att utveckla och förverkliga våra globala ambitioner inom Life Science Öresundsregionen. Inom de närmsta åren kommer vi att göra en rejäl expansion, med målsättningen att bli ledande på våra marknader. Du får ett gäng trevliga arbetskamrater i Malmö, totalt ca 60  personer, och du arbetar också nära vårt huvudkontor i Göteborg och rapporterar till Team Manager Life Science Therés Gårdenborg i Stockholm.

Låter detta som ditt nästa steg? Om du vill veta mer kontakta gärna vår samarbetspartner Insikta AB Charlotte Olsson 070-6021911, välkommen med din ansökan via länken snarast, dock senast den 31 augusti 2018

charlotte@insikta.se

I Skandinavien är Altran representerat i Malmö, Stockholm, Borlänge, Göteborg, Karlstad, Linköping och Oslo med över 500 medarbetare.Internationellt har Altran 45 000 medarbetare i 23 länder.

Innovation är vår ledstjärna och det är därför vi kallar oss ”Innovation Makers”

Som världsledande inom innovation och R&D utvecklar Altran tillsammans med sina kunder framtidens produkter och tjänster. Under mer än 30 år har Altran levererat lösningar till ledande företag och organisationer inom sektorer som hälsovård, rymd, fordon, energi, järnväg, finans och telekom. www.altran.se

Insikta