Som lönespecialist hos oss ansvarar du för löneprocessen gällande samtliga anställda inom koncernen, både tjänstemän och kollektivanställda samt hanterar löner och arvoden till våra 275 bostadsrättsföreningar.

I tjänsten ingår också att utveckla enhetliga rutiner, hantera avtal och underlag samt att verka som stöd i HR-administrativa frågor.

Du har erfarenhet av olika lönesystem, gärna Agda. Troligen har du HR- eller ekonomiutbildning och några års erfarenhet av att hantera löner. Du drivs av att ge service och möta människor och av att administrera och strukturera.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst där du arbetar nära både vår ekonomi- och personalchef. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka och utvecklas inom HR-området!

Sök tjänsten via charlotte@insikta.se senast den 25/8 2011.

Om du har frågor gällande tjänsten, ring Charlotte Olsson +4670-602 19 11.
Läs mer på www.insikta.se

HSB Malmö bildades 1925 och är idag en av Sveriges 31 självständiga HSB-föreningar.
Med 43 000 medlemmar är den en
av de mer tongivande. Verksamheten drivs som en medlemsägd kooperativ ekonomisk förening i Malmöregionen. Utöver förvaltning av 30 000 bostadsrätter och drygt 1 600 hyresrätter erbjuder HSB Malmö administrativa och tekniska
förvaltnings- och konsulttjänster och utnämndes 2010 till Årets skånska företag inom förvaltning av Öresundsinstituttet.

Juvelen i HSB Malmös krona är Malmös landmärke, HSB Turning Torso. HSB Malmö sträcker sig från Trelleborg i söder till Lomma i norr. Malmö, Burlöv, Svedala och Vellinge hör också till distriktet. 

www.hsb.se/malmo

Insikta