Vi söker dig som har kunskaper om rostfritt stål och/eller erfarenhet av försäljning/orderhantering inom verkstadsindustrin. 

Du är en strukturerad, utåtriktad problemlösare som trivs med att jobba tillsammans med andra. Vi tror att du har minst 3-4 års arbetslivserfarenhet och att du talar och skriver engelska på en god nivå.

Hos Damstahl i Göteborg blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta med kundsupport och orderhantering till våra kunder. Vi är sex personer på kontoret och du kommer att arbeta i team med vår utesäljare. Tillsammans har ni budgetansvaret för distriktet Västra Götaland och Göteborg. Du rapporterar till vår säljchef i Göteborg.
I dina arbetsuppgifter ingår:

Hos oss får du ett självständigt och omväxlande arbete. Damstahl är ett företag som har korta beslutsvägar och som satsar på sin personal när det gäller utbildning och utveckling. Tjänsten är en utökad tjänst, en tillsvidareanställning med fast lön.

Ansök senast den 22/1 2012 med cv och personligt brev, klicka här >>

Vi samarbetar med Insikta AB – vid frågor kontakta vår rekryteringskonsult Charlotte Olsson 070-602 19 11.

Damstahl är Skandinaviens mest betydande grossist inom rostfritt stål. Vi lagerför Sveriges bredaste och djupaste sortiment vilket möjliggör snabba och säkra leveranser över hela landet. I Sverige finns vi i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall, är 60 anställda och omsätter 600 MSEK. Damstahl ingår i NEUMO-Ehrenberg-Group som finns world wide. Läs mer på www.damstahl.se

Insikta