Är du affärsdriven och har erfarenhet av ledarskap, försäljning och service inom internationell organisation? Vill du arbeta i ett dynamiskt företag med stor möjlighet att påverka utveckling och resultat?

I denna nya tjänst hos oss får du personalansvar för våra fyra servicechefer. Du utvecklar, effektiviserar och följer upp deras arbete. Dessa servicechefer ansvarar för cirka 15 servicetekniker/distrikt. Du understödjer servicecheferna i deras arbete gällande produktivitet, omsättning, arbetsplanering samt coachar i avtalsförhandlingar i form av affärstänk och prissättning. Vidare arbetar du med våra försäkringsärenden samt driver projekt vid implementation av tjänster och produkter för serviceavdelningen i företaget.

Du arbetar nära både försäljningsavdelningen och administrationen. Tjänsten rapporterar till Jungheinrich eftermarknadschef, Camilla Zielinski, och placering är på vårt HK i Malmö. Våra kunder och servicechefer finns över hela Sverige, därför behövs ca 40-50 resdagar/år. Det finns en fast lön, bonus och bilförmån kopplat till denna tjänst.

Du har förmågan att engagera dina medarbetare och förmedla statistik från siffror till verklighet, så att bolagets mål infrias. Vi tror att du har erfarenhet av framgångsrik försäljning, service och några års erfarenhet som ledare i internationell organisation. Det är avgörande att du är organiserad och handlingsinriktad. Vidare har du ekonomisk utbildning och är van att arbeta i projektform. Vårt koncernspråk är engelska, tyska är meriterande då vårt moderbolag är tyskt.

Huvudkontoret är placerat i Malmö i nybyggda lokaler på Toftanäs som vi flyttade in i 2011. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, service och reparationer.

I Stockholm och Göteborg har vi våra filialkontor. Vi har även försäljningskontor i Västerås, Örebro och Jönköping. Vårt väl utbyggda servicenät gör oss till en trygg partner. I Sverige är vi sammanlagt 125 medarbetare och omsätter över 300 miljoner svenska kronor. 1996 blev vi ISO 9001 certifierade.
Koncernen Jungheinrich är en av de största i Europa inom materialhantering. Med cirka 11 000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro är vi en stark organisation med stora resurser.

Välkommen till ett marknadsledande, stabilt företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Tjänsten är en heltids tillvidaretjänst.

Ansök senast 14 november till charlotte@insikta.se

Vid frågor kontakta Charlotte Olsson, 070-6021911

Insikta