Om jobbet

Nu är det full fart på ÅF och vi står ständigt inför nya och spännande uppdrag. Vi har ett nära och givande samarbete med andra delar inom ÅF, vilket genererar kraftfulla och spännande åtaganden. Nu söker vi dig som är redo att bli sektionschef inom VVS och EL med placering i Växjö och med ansvar att utveckla ÅFs VVS/El verksamhet i Växjöregion. Sektionen består av tolv medarbetare idag. I rollen som sektionschef ansvarar du för ett team erfarna konsulter vid Växjö- samt Kalmarkontoren. Du jobbar aktivt med försäljning och genererar en hög beläggningsgrad, du har utvecklingsansvaret för gruppen och jobbar även själv i egna uppdrag i form av uppdragsledning av större projekt.

Vem är du?

Vi söker dig med gedigen erfarenhet som konsult/uppdragsledare eller chef inom VVS/EL områden. Gärna med vana att driva egna projekt och med relevant utbildning. Du bör ha ett gediget nätverk inom branschen och på den lokala marknaden samt vana att sälja in dig själv och dina uppdrag. Antingen har du tidigare chefserfarenhet eller är du redo att ta steget till chef med såväl budget- som personalansvar. Som person är du utåtriktad, resultatorienterad och trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Du gillar utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa en trivsam atmosfär för dina medarbetare. Behöver vi tillägga att du arbetar kundorienterat och brinner för att göra affärer?

Vi erbjuder

Det är på ÅF det händer! Vi är marknadsledande och därmed hjärtat i teknikvärlden. Där teknik finns, där finns också vi. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. På ÅF är vi också passionerade. Vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt. Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 4 april.

Om ÅF

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 7000 medarbetare och över 16 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen.

Vi samarbetar med Insikta AB, Charlotte Olsson i denna rekrytering.

Vid frågor ring eller malia charlotte@insikta.se 070-602 19 11

Välkommen med din ansökan redan idag!

Insikta