Om tjänsten

Nu söker vi dig som är redo att bli vår affärsdrivna sektionschef för vår växande sektion Energy, i Malmö. I Energysektionen ingår Energi Marknad, Kraft Värme, Fjärrvärme, Gas system och Energieffektivisering. Du får ansvar att utveckla ÅFs verksamhet inom Energy, både nationellt och internationellt. I rollen som sektionschef ingår budget- och personalansvar för femton erfarna konsulter som utgår från Malmökontoret. Du ansvarar främst för utvecklingen av din sektion och även till viss del i egna uppdrag i form av uppdragsledning av större energiprojekt. Du rapporterar till vår marknadsområdeschef inom Heat & Power, som också utgår från Malmö.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilingenjör eller civilekonom med minst fem års erfarenhet som konsult, uppdragsledare eller ledare inom Energi Marknad, Kraft Värme, Fjärrvärme, Gas system eller Energieffektivisering. Troligen har du god erfarenhet av resultatstyrning och ledarerfarenhet eller goda ledaregenskaper och drivs mer av att utveckla och coacha andra än att enbart själv vara specialisten. Som person är du utåtriktad, resultatorienterad och trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Behöver vi tillägga att du är affärsdriven och har god förmåga att upprätthålla och utveckla goda kundrelationer?

Vi erbjuder

Det är på ÅF det händer! Vi är marknadsledande och därmed hjärtat i teknikvärlden. Där teknik finns, där finns också vi. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete. På ÅF är vi också passionerade och uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt.

Om ÅF

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 7000 medarbetare och över 16 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen.

Vi samarbetar med Insikta AB, Charlotte Olsson i denna rekrytering.

Vid frågor ring eller malia charlotte@insikta.se 070-602 19 11

Välkommen med din ansökan redan idag, senast 6/11 2013 till charlotte@insikta.se!

Insikta