Är du affärsdriven och har erfarenhet av industriell försäljning och ledarskap? Tjänsten som säljledare innebär en fördelning på 30 % säljledning samt 70 % egen försäljning.

I dina arbetsuppgifter som distriktssäljare på Jungheinrich ingår försäljning av truckar, service och hyrlösningar till våra kunder i ditt område. Du har eget budgetansvar och bokar själv upp möten och besöker befintliga och nya kunder. I din roll som säljledare får du dessutom ansvaret för att engagera, stötta och följa upp de andra fyra distriktssäljarna i Stockholm, Mälardalen. Du har det totala resultatansvaret, utvecklar säljarbetet, rapporterar och följer upp resultat och är stöd vid affärsförhandlingar med våra storkunder. Du samverkar med bl.a. KAM, systemsäljare och eftermarknad. Du rapporterar till vår försäljningschef i Malmö och ingår i försäljningsavdelningens ledningsgrupp som träffas i Malmö för avrapportering och utveckling en till två dagar/månad. Räkna med ca 50 resdagar inklusive Malmödagarna. Du utgår från vårt kontor i Stockholm.

Du är mycket affärsdriven och trivs med att inspirera och dela med dig av dina kunskaper till andra. Du har mycket goda säljresultat från industriell försäljning samt gärna något eller några års erfarenhet som coach/säljledare. Vi tror att du har avslutad ekonomisk gymnasieutbildning och gärna någon form av eftergymnasial utbildning.

Välkommen till ett marknadsledande, stabilt företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Ansök med cv samt personligt brev senast 6 januari till charlotte@insikta.se

Vid frågor kontakta Charlotte Olsson, 070-6021911

Huvudkontoret är placerat i Malmö i nybyggda lokaler på Toftanäs som vi flyttade in i 2011. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, service och reparationer. 

I Stockholm och Göteborg har vi våra filialkontor. Vi har även försäljningskontor i Västerås, Örebro och Jönköping. Vårt väl utbyggda servicenät gör oss till en trygg partner. I Sverige är vi sammanlagt 125 medarbetare och omsätter över 300 miljoner svenska kronor. 1996 blev vi ISO 9001 certifierade.

Koncernen Jungheinrich är en av de största i Europa inom materialhantering. Med cirka 11 000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro är vi en stark organisation med stora resurser.

Insikta