I din nya roll som en av tre säljledare på Jungheinrich Sverige får du ansvaret för att leda tre distriktssäljare i region Syd. Tjänsten som säljledare innebär en fördelning på cirka 30/70 säljledning och egen försäljning. I dina arbetsuppgifter som säljare ingår försäljning av truckar, service och hyrlösningar till kunder i ditt eget distrikt; Blekinge/Södra Småland. Du har dessutom det totala resultatansvaret för distrikt Syd, coachar, leder, följer upp och utvecklar säljarbetet och är stöd vid affärsförhandlingar med våra storkunder. Du samarbetar med KAM, systemsäljare, eftermarknad och rapporterar till vår försäljningschef för Sverige som sitter på HK i Malmö, där du spenderar två dgr/vecka. Du ingår också i försäljningsavdelningens ledningsgrupp.

Vi tror att du är affärsdriven, har ekonomisk utbildning, goda säljresultat inom industriell försäljning och några års erfarenhet som coach/säljledare. Du drivs av att inspirera och leda andra och samtidigt göra egna affärer.

Vi erbjuder ett marknadsledande, stabilt företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Vi samarbetar med Insikta AB Charlotte Olsson i denna rekrytering. Hör av dig redan idag eller ansök tillcharlotte@insikta.se.Ring vid frågor: 070-6021911

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagerlösningar. Den årliga tillverkningen är över 85 000 truckar. Företaget har totalt 11 000 anställda och en omsättning på över 2 miljarder Euro.

Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 130 medarbetare samt en omsättning på över 300 miljoner kronor. Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping och Örebro. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar.
www.jungheinrich.se

Insikta