Har du erfarenhet av relationsbaserad, långsiktig försäljning? Vill du arbeta i ett växande, stabilt företag med en tydlig strategi och snabba beslutsvägar?

Vi erbjuder dig en grundlig introduktion till företaget, våra produkter och tjänster. Du får ett spännande jobb i ett internationellt företag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Tjänsten 
I dina arbetsuppgifter ingår försäljning av truckar, service och hyrlösningar till våra kunder i *nordvästra Skåne. Du har eget budgetansvar och bokar själv upp möten och besöker befintliga och nya kunder. Distriktet är mycket välskött. Tjänsten kräver ca 20 övernattningar/år. Det finns en fast lön, bonus och bilförmån kopplat till denna tjänst. Du ingår i ett team om tio distriktssäljare och samverkar med bl.a. KAM, systemsäljare och eftermarknad. Placeringsort är vårt nybyggda huvudkontor i Malmö, Toftanäs. Tjänsten är en heltids tillvidaretjänst.

Vem är du?
Du trivs med att göra affärer och av att ha ett rörligt arbete. Du har troligen erfarenhet av försäljning av kapitalvaror med mycket goda säljresultat. Det är avgörande att du är affärsdriven, självständig och ödmjuk. Du har avslutad gymnasieutbildning och gärna någon form av eftergymnasial utbildning. Vårt koncernspråk är engelska.

Varför Jungheinrich?
När vi frågar våra kunder får vi höra att vi har högkvalitativa produkter, personal som verkligen bryr sig, snabba beslut och leveranser.  Du kommer att ingå i ett positivt team och tillhöra ett företag som har korta beslutsvägar, frihet under ansvar och fokus på att utveckla sin personal.
Välkommen till ett marknadsledande företag där du får ett självständigt arbete med stora utvecklingsmöjligheter!

*Landskrona, Eslöv, Helsingborg, Ängelholm, Höganäs, Hässleholm, Markaryd, Ljungby, Örkelljunga.

Ansök senast den 9/9 till charlotte@insikta.se
Vid frågor, kontakta Insikta rekrytering Charlotte Olsson 070-6021911

Huvudkontoret är placerat i Malmö i nya lokaler på Toftanäs som vi flyttade in i 2011. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, service och reparationer.
I Stockholm och Göteborg har vi våra filialkontor. Vi har även försäljningskontor i Västerås, Örebro och Jönköping. Vårt väl utbyggda servicenät gör oss till en trygg partner. I Sverige är vi sammanlagt 125 medarbetare och omsätter över 300 miljoner svenska kronor. 1996 blev vi ISO 9001 certifierade.

Koncernen Jungheinrich är en av de största i Europa inom materialhantering. Med cirka 10 000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro är vi en stark organisation med stora resurser att klara av våra kunders krav. Läs mer på www.jungheinrich.se

Insikta