Har du erfarenhet av industriell försäljning? Drivs du av att vara ute på fältet och möta kunder och göra affärer? Om du dessutom har ett teknikintresse så har du nu hittat ditt drömjobb!

Vi erbjuder dig en grundlig introduktion till företaget, våra produkter och tjänster. Du får ett spännande jobb i ett internationellt företag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Tjänsten 
I dina arbetsuppgifter ingår försäljning av truckar, service och hyrlösningar till våra kunder i nordvästra Skåne (Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Höganäs, Klippan, Örkelljunga) Du har eget budgetansvar och bokar själv upp möten och besöker befintliga och nya kunder. Det finns en fast lön, provision och bilförmån kopplat till denna tjänst. Du ingår i ett team om tolv distriktssäljare över Sverige och samverkar med bl.a. KAM, systemsäljare och eftermarknad som också sitter i Malmö. Du utgår från vårt huvudkontor i Malmö, Stora Bernstorp. Tjänsten är en heltids tillsvidaretjänst.

Vem är du?
Du drivs av att göra affärer och av att ha ett rörligt arbete och har erfarenhet av industriell försäljning eller försäljning av kapitalvaror, – med mycket goda säljresultat. Vi tror att du både är självständig och gillar att arbeta tillsammans med andra.

Varför Jungheinrich?
När vi frågar våra kunder varför de väljer att arbeta med oss får vi höra att vi har högkvalitativa produkter och ett brinnande engagemang. Du kommer att ingå i ett affärsdrivet team och tillhöra ett företag som har korta beslutsvägar och stor frihet under ansvar.

Vi samarbetar med Insikta AB Charlotte Olsson i denna rekrytering. Ansök till charlotte@insikta.se.senast den 24/8 2014. Beskriv dina tidigare uppnådda säljmål i din ansökan.

Ring gärna om du har frågor: 070-6021911

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagerlösningar. Den årliga tillverkningen är över 85 000 truckar. Företaget har totalt 11 000 anställda och en omsättning på över 2 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska.

Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 130 medarbetare samt en omsättning på över 300 miljoner kronor. Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping och Örebro. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar.
www.jungheinrich.se

Insikta