Vill du arbeta i ett växande, stabilt företag med en tydlig strategi och snabba beslutsvägar?

I dina arbetsuppgifter ingår försäljning av truckar, service och hyrlösningar till våra kunder i området. Du har eget budgetansvar och bokar själv upp möten och besöker befintliga och nya kunder. Vår säljtjänst till Linköping är en ersättningstjänst och tjänsten i Jönköping/Värnamo är en nysatsning då det går bra för oss. Tjänsten kräver ca 20 övernattningar/år. Det finns en fast lön, bonus och bilförmån kopplat till denna tjänst. Du ingår i ett team om tio distriktssäljare i Sverige och samverkar med bl.a. KAM, systemsäljare och eftermarknad. De administrativa uppgifterna kan skötas från vårt försäljningskontor i Linköping, där du också har andra kollegor på plats. Vi erbjuder dig en grundlig introduktion till företaget, våra produkter och tjänster. Du får ett spännande jobb i ett internationellt företag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Vi tror att du är en positiv relationsskapare som trivs med att göra affärer och ha ett rörligt arbete. Du har troligen erfarenhet av framgångsrik industriell försäljning eller försäljning av kapitalvaror. Det är avgörande att du är affärsdriven, självständig och ödmjuk. Meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning. Vårt koncernspråk är engelska och vi arbetar med SAP. Välkommen till ett marknadsledande företag där du får ett självständigt arbete med stora utvecklingsmöjligheter!

Ansök via mail till vår samarbetspartner Insikta AB charlotte@insikta.se 070-6021911, senast 30 augusti 2013. Ange vilket distrikt du är intresserad av och beskriv gärna kring tidigare uppnådda säljmål.

Huvudkontoret är placerat i Malmö i nybyggda lokaler på Toftanäs som vi flyttade in i 2011. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, service och reparationer. I Stockholm och Göteborg har vi våra filialkontor. Vi har även försäljningskontor i Västerås, Örebro och Linköping. Vårt väl utbyggda servicenät gör oss till en trygg partner. I Sverige är vi sammanlagt 125 medarbetare och omsätter över 300 miljoner svenska kronor. 1996 blev vi ISO 9001 certifierade.

Koncernen Jungheinrich är en av de största i Europa inom materialhantering. Med cirka 11 000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro är vi en stark organisation med stora resurser. www.jungheinrich.se

Insikta