GfK är en av de största marknadsundersökningsorganisationerna i världen. I Norden är vi nummer tre. Våra affärsenheter Custom Research, Consumer Tracking, och Retail and Technology erbjuder faktabaserad analys och rådgivning som baseras på anpassade lösningar, konsument-, hushålls-, och handelspaneler. GfK – Growth from Knowledge. www.gfk.com/se

Research consultant till GfK Custom Research i Lund

På GfK tar du aktivt ansvar för såväl kunder som undersökningsprojekt. Arbetet innebär att du säljer in GfKs lösningar för att utveckla kundens verksamhet, till nya och befintliga kunder. Du genomför behovsanalyser, föreslår utformning av olika kvalitativa och kvantitativa undersökningsmetoder, offererar och förhandlar. Du samarbetar med projektledare som hanterar själva genomförandet av marknadsundersökningen och kontakterna med produktionsavdelningen. Seniorkonsulter stödjer dig vid analysen av resultatet och du förbereder och presenterar slutsatserna för kunden. En av de viktigaste funktionerna en konsult på GfK har är att vara länken mellan de möjligheter som finns i marknadsundersökningens värld och de operativa åtgärder som behöver göras hos kunden. Din roll är att förse våra kunder med affärskritisk information, i form av beslutsunderlag, ofta på strategisk nivå. Du ges möjlighet att efter hand växa in i rollen som kundansvarig konsult och har stöd av ett team av seniora konsulter, projektledare och produktionsavdelning. Tjänsten innebär ca 2-3 resdagar/månad.

Vi tror att du är en person som drivs av att skapa nya kundkontakter och av att utveckla dig själv och dina kunders verksamhet. Du är civilekonom eller motsvarande med inriktning mot marknadsföring/ försäljning/varumärkesutveckling/ekonomi. Du har troligen 2-5 års arbetslivserfarenhet, gärna på marknads- eller försäljningsavdelning från konsumentvarutillverkande företag eller från handeln. Du talar och skriver såväl svenska som engelska flytande. Vidare har du körkort och tillgång till egen bil.

På GfK får du som konsult ett fritt, utvecklande och kontaktskapande arbete i stimulerande miljö. Vi erbjuder utbildning för att ge dig rätt förutsättningar i din konsultroll. Du arbetar självständigt, bygger upp din kundstock och tillhör ett erfaret team med likasinnade kollegor.

Ansök med personligt brev och cv så snart som möjligt, senast den 14 april till charlotte@insikta.se, beskriv kring din erfarenhet och vad du kan bidra med samt varför du är intresserad av denna roll hos oss.

Vid frågor maila charlotte@insikta.se eller ring +46706021911

Insikta