wihlborgs insikta rekrytering

Får du energi av att skapa nya möjligheter tillsammans med kunder och medarbetare? Då är du kanske vår nya regionchef i Lund.

Rollen

Som regionchef blir du övergripande ansvarig för att driva, leda och utveckla Wihlborgs affär i Lund tillsammans med ett engagerat team på 17 medarbetare.

Lund är en stad där det händer mycket just nu, såsom utvecklingen av Max IV, Science Village och Ideontorget. Här blir du vårt ansikte utåt, är med i händelsernas centrum och ser till att Wihlborgs även framöver spelar en betydande roll i stadens utveckling.

Vårt fastighetsbestånd i Lund består av 27 fastigheter till ett värde av 6 miljarder kronor. Den största delen är kontor och hälften av fastigheterna ligger på Ideon. Här ligger också Wihlborgs kontor och vårt dotterbolag Ideon Center, som du också kommer ansvara för.

Din roll innebär ansvar för bland annat:

  • goda affärer, attraktiva fastigheter och nöjda medarbetare
  • affärsmål, strategier och processer för regionen
  • budget, uppföljning, avstämningar och prognoser
  • utveckling av Ideon Center (Facility management på Ideon)
  • att aktivt delta i utvecklingen av Wihlborgs i stort tillsammans med koncernledningen

 

Vem är du?

Vi vill att du har ett starkt affärstänk, god ledar- och förhandlingsvana samt mångårig erfarenhet av fastighetsförvaltning och affärsutveckling. Du har troligen tidigare erfarenhet av att agera beställare och/eller projektledare i nybyggnadsprojekt. Du är sannolikt högskoleingenjör, civilingenjör eller liknande.

Din styrka ligger i förmågan att tänka och agera affärsmässigt utifrån ett strategiskt helhetsperspektiv för både din region och Wihlborgs som bolag. Som ledare är du både lyhörd och tydlig. Ett plus är om du har ett etablerat nätverk i näringslivet och är skicklig på att använda detta för att skapa tillväxt. Tjänsten rapporterar direkt till Wihlborgs vd.

Vad erbjuder vi?

Wihlborgs är en arbetsgivare som arbetar aktivt med arbetsplatskulturen och blev 2016 certifierade som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work. Du erbjuds en position med stort inflytande där du jobbar tillsammans med motiverade, prestigelösa, lojala medarbetare för att skapa en stark region.

Ansökan

Ansök snarast, dock senast den 27 oktober 2017 via länken. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner Charlotte Olsson Insikta AB charlotte@insikta.se 070–6021911

Wihlborgs Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. Fastighetsbeståndet finns i Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. I Malmö, Lund och Helsingborg är Wihlborgs det ledande fastighetsbolaget. Fastigheternas bokförda värde uppgår till 34 mdkr med ett årligt hyresvärde om 2,4 mdkr. Wihlborgs är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Insikta