Regionchef med passion för teknik och affärer till Ingenjörsprojekt i Lund

Det här är en fantastisk möjlighet för dig med stort affärsdriv, ett brinnande teknikintresse och som vill bli en del av ett framgångsrikt företag. Som vår regionchef får du en nyckelroll med marknadsansvar och ansvar för att utveckla verksamheten med våra teknikkonsulter i Lund. Som person bör du trivas i en platt, ägarledd organisation med sann entreprenörsanda där utrymmet för egna initiativ och arbetssätt är mycket stort.

Vi söker helt enkelt dig som vill lägga mindre tid på administration och rapportering och istället fokusera på affärsrelationerna, tekniken och medarbetarna. Du har redan erfarenhet av affärer i regionen, att bygga relationer och du har troligen även goda kunskaper inom produktutveckling eller maskinkonstruktion.

Rollen innebär:

Om du trivs med ett relationsskapande arbete där fokus ligger på affärerna och tekniska lösningar – varmt välkommen med din ansökan! 

Om du har frågor kontakta vår rekryteringspartner, Insikta AB Charlotte Olsson 070-602 19 11.

Ansök till  charlotte@insikta.se senast den 17 maj 2014.

Ingenjörsprojekt AB är ett väletablerat tjänsteföretag med gedigen erfarenhet inom många teknikområden. Vi är ett 50-tal engagerade och kompetenta medarbetare vars styrka är produktutveckling, konstruktion och projektledning, samt animering, produktionsteknik och kvalitetsuppföljning. Vi strävar alltid efter ett nära och långsiktigt samarbete med uppdragsgivaren och lägger största vikt vid våra kundrelationer. Företaget grundades 1985 och våra kontor finns i Karlshamn, Lund och Växjö. Läs mer på www.ingenjorsprojekt.se

Insikta