Som regionansvarig får du det övergripande ansvaret för förvaltning, personal och ekonomi i Region Syd. Du rör dig mellan strategiskt och operativt och hanterar allt från att leda ditt team till lokalanpassningar, uthyrningar och omförhandlingar. Du initierar också lokala transaktionsfrågor, gör löpande utvärderingar på försäljningar och arbetar nära vår transaktionsansvariga i Stockholm i besluten. Ditt team består av två personer men vi vill att regionen växer och att du utvecklar teamet i Syd. För närvarande har vi ett kontor i Malmö men vi är flexibla för andra lösningar. Våra lager och kontorsfastigheter om ca 300 000 kvm finns i Landskrona, Malmö, Lund och vår målsättning är att växa.

Vi söker dig som vill ta det strategiska helhetsansvaret för regionen och samtidigt drivs av att arbeta operativt nära affären, förvaltningen och våra kunder. Vi tror att du är affärsdriven, lösningsorienterad och trivs med ett fritt, rörligt och flexibelt arbete.

Du har god erfarenhet av kommersiell förvaltning och har en relevant högskoleutbildning. Du kan fastighetsekonomi och är van att hantera projektkalkyler, investeringar, hyresberäkningar, avtal och hyresförhandlingar. Om du har tidigare ledarerfarenhet så är det en fördel, men det viktiga är att du är en coachande, entusiasmerande person som drivs av att se andra växa.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk, entreprenöriell organisation. Du rapporterar till vår förvaltningschef i Stockholm och har alltid löpande stöd av vårt team där. Nyfosa är ett transaktionsintensivt, opportunistiskt fastighetsbolag med affären i fokus. Vi förvärvar, förvaltar, förädlar och säljer fastigheter i hela Sverige.

Vår affärsidé bygger på ett aktivt deltagande på den svenska transaktionsmarknaden, kombinerat med en strategi som innebär att vi ska vara följsamma med marknadens förändringar.

Ansöker gör du via länken.  Har du frågor är du mycket välkommen att kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering; Insikta AB Charlotte Olsson charlotte@insikta.se 070–602 19 11

Insikta