Är du en coachande ledare med säljdriv?

Som regional servicesäljchef hos oss ansvarar du för service/eftermarknad i Halland, Bohuslän och Västra Götaland. Du har fullt personalansvar för 17 resande servicetekniker som du leder, coachar och följer upp. Du säljer in och förhandlar olika typer av serviceavtal samt offererar truckservicearbeten genom att samarbeta med våra säljare i ditt distrikt. Din fasta punkt blir vårt filialkontor i Mölndal och du rapporterar till vår nationella servicesäljchef för Sverige. Du tillhör ett team om fem regionala servicesäljchefer som löpande träffas på HK i Malmö för erfarenhetsutbyte och uppföljning. Tjänsten är resande och vi beräknar ca 20 övernattningar om året.

Vi söker dig som har erfarenhet både som ledare och säljare, gärna inom service, eftermarknad, kundvård eller detaljhandel. Vi tror att du är den naturliga ledaren som entusiasmerar andra och drivs av att ta ansvar, koordinera arbete och uppnå mål tillsammans med ditt team.

Välkommen till ett marknadsledande, stabilt företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Ansök senast 24 januari 2015 till charlotte@insikta.se

Ring mig gärna om du har frågor 070-6021911!

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 85 000 truckar. Företaget har totalt närmare 12 000 anställda och en omsättning på över 2 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 140 medarbetare samt en omsättning på över 350 miljoner kronor.

Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Ljungby och Örebro. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem.

www.jungheinrich.se

Insikta