Är du affärsdriven och har erfarenhet av ledarskap, försäljning och eftermarknad? Har du dessutom förmågan att arbeta säljinriktat, engagera dina medarbetare och se till att du har effektiv fördelning av dina resurser? Om du vill utvecklas i ett marknadsledande, stabilt företag tycker vi  att du ska söka vår tjänst!

Du ansvarar för kunder och avtal inom service i region Stockholm. Det innebär försäljning och förhandling av våra olika typer av serviceavtal samt att offerera truckservicearbeten. Du har personalansvar för tolv servicetekniker i Stockholm och två i Norrland, som du stödjer, effektiviserar och följer upp. Din chef förser dig regelbundet med statistik som hjälpmedel för att kunna analysera hur du ska bearbeta och följa upp din region. Du arbetar nära våra säljare i ditt distrikt för att tillse att alla truckar som säljs också har ett anpassat serviceavtal. Du rapporterar till Jungheinrich Service Sales Manager för Sverige i Malmö och du utgår från vårt kontor i Kista som används som fast punkt när det gäller de administrativa delarna. Du tillhör ett team om fem regionala Service Sales Chefer över Sverige. Varje månad träffas teamet i Malmö under två dagar för erfarenhetsutbyte och uppföljning. Detta är en säljande tjänst och vi beräknar ca 40 övernattningar om året.

Vi tror att du förutom ledar-, sälj och eftermarknadserfarenhet har någon form av ekonomisk utbildning i grunden. Som person är du engagerad och drivs av att uppnå mål tillsammans med ditt team!

Välkommen till ett marknadsledande, stabilt företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Tel 070-6021911 Ansök med CV samt personligt brev till vår samarbetspartner i denna rekrytering: charlotte@insikta.se  senast den 2 juni 2013.

Huvudkontoret är placerat i Malmö i nybyggda lokaler på Toftanäs som vi flyttade in i 2011. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, service och reparationer. I Stockholm och Göteborg har vi våra filialkontor. Vi har även försäljningskontor i Västerås, Örebro och Linköping. Vårt väl utbyggda servicenät gör oss till en trygg partner. I Sverige är vi sammanlagt 125 medarbetare och omsätter över 300 miljoner svenska kronor. 1996 blev vi ISO 9001 certifierade.

Koncernen Jungheinrich är en av de största i Europa inom materialhantering. Med cirka 11 000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro är vi en stark organisation med stora resurser. www.jungheinrich.se

Insikta