Är du affärsdriven och har erfarenhet av ledarskap, försäljning och eftermarknad? Har du dessutom förmågan att arbeta säljinriktat, engagera dina medarbetare och se till att du har effektiv fördelning av dina resurser? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst!

I denna nya tjänst hos oss ansvarar du för kunder och avtal inom service i regionen Örebro, Västerås och upp i Dalarna. Det innebär försäljning och förhandling  av våra olika typer av serviceavtal samt att offerera truckservicearbeten. Du har personalansvar för elva servicetekniker som du stödjer, effektiviserar och följer upp. Din chef förser dig regelbundet med statistik som hjälpmedel för att kunna analysera hur du ska bearbeta och följa upp din region. Du arbetar nära våra säljare i ditt distrikt för att tillse att alla truckar som säljs också har ett anpassat serviceavtal. Du rapporterar till Jungheinrich Service Sales Manager för Sverige i Malmö och du utgår från vårt kontor i Örebro som används som fast punkt när det gäller de administrativa delarna. Du tillhör ett team om fem regionala Service Sales Chefer över Sverige. Varje månad träffas teamet i Malmö under två dagar för erfarenhetsutbyte och uppföljning. Detta är en säljande tjänst och vi beräknar ca 30 övernattningar om året inklusive Malmödagarna.

Vi tror att du förutom ledar-, sälj och eftermarknadserfarenhet har en ekonomisk utbildning i grunden. Som person är du engagerad och drivs av att uppnå mål tillsammans med ditt team!

Välkommen till ett marknadsledande, stabilt företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Ansök med cv samt personligt brev till vår samarbetspartner i denna rekrytering charlotte@insikta.sesenast den 6 januari.

Huvudkontoret är placerat i Malmö i nybyggda lokaler på Toftanäs som vi flyttade in i 2011. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, service och reparationer. 

I Stockholm och Göteborg har vi våra filialkontor. Vi har även försäljningskontor i Västerås, Örebro och Jönköping. Vårt väl utbyggda servicenät gör oss till en trygg partner. I Sverige är vi sammanlagt 125 medarbetare och omsätter över 300 miljoner svenska kronor. 1996 blev vi ISO 9001 certifierade.

Koncernen Jungheinrich är en av de största i Europa inom materialhantering. Med cirka 11 000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro är vi en stark organisation med stora resurser.

Insikta