Vårt supportteam söker dig som har både bred och djup erfarenhet inom redovisning samt ett brinnande intresse för detaljer och flöden  i affärssystem. Du har förmodligen arbetat som redovisningskonsult. Dina arbetsuppgifter blir varierande med allt från support, test, dokumentation, kund utbildning och konsultation. Målsättningen är att du ska växa in i rollen som applikationskonsult inom våra ekonomi och fordonsmoduler. I tjänsten ingår regelbundet resor till kunder inom Sverige.

DU gillar att bli inkastad i situationer där du självständigt skall klara dig och du tycker om att djupdyka i avstämningar och reda ut problemsituationer, samtidigt som du är utåtriktad och drivande. Du tycker om att aktivt vara med och påverka vårt och våra kunders arbetssätt för ständig förbättring och hantering av systemet. Vi förutsätter att du har goda IT- kunskaper och erfarenhet av integrerade affärssystem. Vi kan erbjuda dig en konsultativ roll både i team och självständigt inom vårt system, Kobra II. Välkommen till vårt glada gäng!

Ansök via mail till charlotte@insikta.se senast den 7 september.

Vid frågor ring rekryteringskonsult Charlotte Olsson +46706021911

FordonsData Nordic AB är ett IT-företag som förser fordonsbranschen med kompletta datorlösningar omfattande programvara, hårdvara, projektledning, utbildning, installation och support. Vi utvecklar och marknadsför affärssystem för fordonsåterförsäljare och verkstäder.
Vårt Kobra ll Fordonssystem är moduluppbyggt och innehåller moduler för: reservdels-, verkstads- och fordonsförsäljning, kund- ochleverantörsreskontra, redovisning, avbetalning, leasing, uthyrning samt ledningsinformationssystem. Vi är cirka 60 anställda och sitter i fräscha
lokaler i Arlöv. Läs mer på www.fordonsdata.se

Insikta