Är du affärsdriven och handlingskraftig? Som vår nya redovisningschef får du det yttersta ansvaret för redovisningen och rapporterar direkt till VD. I ditt uppdrag ingår självständigt arbete med främst:

Till din hjälp har du en halvtidstjänst som i huvudsak hanterar den löpande redovisningen.
Du är troligen civilekonom med flera års erfarenhet som redovisningschef, alternativt så har du erfarenhet från redovisningsbyrå eller revisionsfirma. Vi ser gärna att du har erfarenhet från fastighets- och/eller byggbranschen. Du är en van användare av affärs- och rapporteringssystem, vi arbetar med Word, Excel, Strifast, Visma, Kontek och Norstedts skatt.

Som person är du drivande, initiativrik och medverkar med fullt engagemang i företagets fortsatta utveckling. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och tycker det är kul med förändringar. Välkommen till en expansiv familjeägd koncern!

Ansök senast den 1/3 2012. Klicka här >>

Vid frågor ring eller maila vår rekryteringspartner Insikta AB Charlotte Olsson 070-602 19 11

charlotte@insikta.se

Paulssons är en familjeägd koncern bestående av ca 30 bolag. Paulssons är en av Lunds största privata fastighetsägare och bostadsbyggare. Verksamheten startade på 50-talet med glasmästeriverksamhet och en del mindre fastighetsinnehav. Sedan mitten av 90-talet är koncernen helt inriktad på fastighetsförvaltning, projektutveckling och nyproduktion av flerfamiljshus i form av bostadsrätter. Paulssons äger ca 30 fastigheter i och omkring Lund, med en yta om ca 50 000 kvm jämnt fördelad mellan hyresbostäder och kommersiella lokaler.

Insikta