KPMG söker serviceminded receptionist till Västra hamnen Malmö!

Hos oss fungerar du verkligen som spindeln i nätet! Ditt arbete handlar till 100 % om att ge service av högsta kvalitet både” utåt” mot våra besökare och ”inåt” mot dina kollegor. Arbetet kräver mycket god samarbetsförmåga, initiativrikedom och lyhördhet. Det är viktigt att du kan kombinera förmågan att ha övergripande koll på kontoret samtidigt som det dyker upp nya uppgifter löpande.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

Då vi är ett globalt företag och samtal med personer i andra länder sker nästan varje dag, är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska och naturligtvis i svenska. En lämplig bakgrund för tjänsten är lång arbetslivserfarenhet såsom sekreterare, receptionist eller konferensvärdinna. Vi tror att du har god datorvana.

Hos KPMG arbetar du tillsammans med internationellt ledande specialister för att leverera värdeskapande tjänster till våra kunder. Om du är en trygg, positiv person med känsla för service, då kommer du att trivas i vårt härliga gäng!

Välkommen med din ansökan till charlotte@insikta.com senast den 3/10. Ansök gärna omgående då vi kommer att kalla till intervjuer löpande. Tjänsten är en tilllsvidaretjänst på 75%.

Beskriv tydligt hur du motsvarar våra önskemål om bakgrund och erfarenhet och varför du är intresserad av att arbeta hos oss. Frågor om tjänsten kommer att besvaras vid intervjutillfället.
KPMG är ett av världens ledande kunskapsföretag. Vi är verksamma i 146 länder över hela världen. Nationella företag bildar ett globalt nätverk med 140 000 medarbetare. I Sverige är vi 1 500 medarbetare och finns på 60 orter.

Sedan starten 1923  har vi haft samma ledstjärna – att skapa värde för våra uppdragsgivare. Det gäller oavsett om det är ett mindre företag eller en ideell organisation med lokal verksamhet eller ett globalt storföretag som anlitar oss. Vårt mål är att fortsätta utvecklas för att möta våra kunders skiftande behov och att göra det bättre än någon annan.

Insikta