Kodeda erbjuder kvalificerade tjänster inom miljöteknik och styrning av miljö-, energi- och byggnadsprojekt i Sverige. Vi är inne i en expansiv fas och behöver nu förstärka med en projektledare/konsult till Göteborg.

Hos oss får du ett självständigt arbete där du styr och organiserar uppdrag, t.ex. ny- och ombyggnadsprojekt, miljöutredningar och rivningsentreprenader. Våra huvudsakliga uppdragsgivare är fastighetsbolag och fastighetsförvaltare inom kommuner och statliga verk.

Du blir en del av ett framgångsrikt team som utgår från vårt kontor i centrala Göteborg. Vi har en tydlig miljö- och kvalitetspolicy som du som nyanställd kommer att utbildas inom.

Vi söker dig som har kunskaper inom projektledning, miljö eller energi samt erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Du är kund- och serviceorienterad, kan se helheter och vill arbeta i det mindre företaget med den flexibilitet och mångfald i ansvar och uppgifter som finns där. I grunden har du någon form av teknisk utbildning.
Läs gärna mer om oss på www.kodeda.se

Passar detta in på dig? Då passar du in hos oss!
Ansök senast den 8 maj till vår rekryteringskonsult Charlotte Olsson på Insikta AB charlotte@insikta.se Vid frågor ring gärna 070-6021911

Insikta