Om vår nya tjänst

I denna nya roll hos oss ansvarar du för utveckling och kvalitetssäkring av genomföranden av projektaffärer mot skogsindustrin och kraft/värmebranschen. Med projektaffärer menar vi multidisciplinära uppdrag i förprojekt och genomföranden både i form av att vara huvudleverantör av resurser samt i form av åtaganden (typ EPCM-leverantör) i genomförandeskeden. Du planerar, leder och kvalitetssäkrar styrgruppsarbetet i för- och genomförandeprojekt.

Du leder och planerar arbetet med att stärka vårt samarbete mellan marknads- och affärsområdena för att bygga projektledarteam med en kombination av intern och extern rekrytering. Rollen innebär att du får helhetsansvar för flera projekt, du rapporterar direkt till Market Area Manager i Stockholm och är medlem i ledningsgruppen. Placering kan diskuteras.

Vi erbjuder

Det är på ÅF det händer! Vi är marknadsledande och därmed hjärtat i teknikvärlden. Där teknik finns, där finns också vi. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete. På ÅF är vi också passionerade och uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som projektchef är du civilingenjör och van att göra affärer från en konsult- eller leverantörsorganisation. Du har god erfarenhet av stora genomförandeprojekt i ledande roll som projektledare/delprojektledare/disciplinansvarig inom Kraft/värme eller Massa- och papper. Som person är du resultatorienterad och trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Du behöver också ha en portion ödmjukhet och ser samarbete som nyckeln till framgång.

Om ÅF

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 7000 medarbetare och över 16 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen.

Hör av dig

Vi samarbetar med Insikta AB, Charlotte Olsson i denna rekrytering.
Ring eller malia charlotte@insikta.se 070-602 19 11

Insikta