Medeon AB i Malmö söker nu Projektansvarig med ansvar för att driva och utveckla nätverket: Diabetes Samverkan Sverige (DSS)

Vi erbjuder en självständig roll i en innovativ miljö där du har mycket kontakter med läkare och specialister inom sjukvården och personer inom Life Science-, Pharma- och Medtechindustrin.

För att lyckas som projektansvarig på Medeon DSS har du erfarenhet av att kommunicera med läkare och personer inom Life Science-, Pharma- eller Medtechindustrin. Du har mycket god organisatorisk förmåga, har erfarenhet av marknadsföring och av att projektleda möten och evenemang. Det är viktigt att du trivs med att representera Medeon DSS och kan inleda möten och seminarier på ett engagerande sätt.  Du har en akademisk examen, god IT-kunskapsnivå med erfarenhet av CRM-verktyg och talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

På Medeon DSS arbetar du självständigt med marknadsföring av nätverket, rekrytering av nya medlemmar och har helhetsansvar för medlemsregistret. Du arrangerar möten och seminarier, både regionalt i Malmö, Göteborg, Stockholm, Uppsala, Umeå men också nationellt i större sammanhang. Du ges tillfälle till många externa kontaktytor, och får möjlighet att medverka i olika sammanhang och representera Medeon och nätverket DSS. Du rapporterar till Medeons VD.

Du ansvarar också för att utveckla vår kommunikationsplattform för nätverkets medlemmar;  innehåll på hemsidan. Du är löpande delaktig i utvecklingen av den regionala strukturen tillsammans med regionalt ansvariga. I rollen ingår också projektadministration, ekonomi, tidredovisning och rapportering. Utöver nätverket DSS omfattar rollen medverkan i andra projekt och evenemang som drivs av Medeon.

Välkommen att bli en del av Medeons team i Malmö! Tjänsten är en projektanställning  på Medeon AB med omfattning:  80 % t.o.m. 2019-11-30.

Vår samarbetspartner är Insikta rekrytering. Vid frågor ring Insikta AB Charlotte Olsson 070-602 19 11 eller maila charlotte@insikta.se. Ansök senast den 10 mars, gärna tidigare via länken.

Medeons filosofi är att varje tillväxtbransch har sina unika behov. Fokus ligger på att erbjuda kunskapsintensiva företag inom life science (läkemedel, medicinteknik, bioteknik och hälsovård) en plats i parken. Medeon driver Diabetes Samverkan Sverige som en del i ett större projekt tillsammans med Karolinska Institutet, Uppsala Universitet (som innehar det formella projektledarskapet) och Linköpings Universitet.  DSS-partners är Lunds Universitet och Region Skåne.

Diabetes Samverkan Sverige anordnar föreläsningar och träffar både regionalt och nationellt. Träffarna utgår från medlemmars intresse och önskemål så som exempelvis kliniska studier, etablering av patientpanel och ökad finansiering av forskning och utveckling inom diabetes. Dessa aktiviteter syftar till att konkret bidra till korssektoriella och multidisciplinära diskussioner, relationer och samarbeten.

Läs gärna mer: https://diabetessamverkansverige.se/

Insikta