Vill du växa tillsammans med oss som vår nya Produktspecialist?

Är du mikrobiolog, kemist eller biomedicinsk analytiker? Får du energi i kontakten med andra människor och av att arbeta i ett bolag där du kan vara med och påverka resultatet?
Den nya tjänsten hos oss innebär att bygga och vårda våra långsiktiga kundrelationer.

Du är placerad vid vårt kontor på Limhamn och arbetar över hela Norden med våra kunder. Målsättningen är att du ska bli specialist på våra produkter och kunna presentera och informera nya och befintliga kunder om Miclevs hela produktutbud. Den mesta kontakten sker via telefon, men självklart kommer du även på sikt att besöka både våra kunder och leverantörer.

Vi erbjuder dig möjligheten att växa och utvecklas i ett internationellt, ägarlett bolag, med en gedigen produktportfölj bestående av högkvalitativa produkter. Våra kunder finns inom läkemedel- bioteknikföretag – livsmedel och sjukhus.Du får ett utvecklande och självständigt arbete och möjlighet att arbeta tillsammans med ett positivt gäng som alla utgår från Limhamn. Du kommer att rapportera direkt till vår VD.

Vi tror att du har några års erfarenhet från laboratorievärlden i kombination med utbildning inom mikrobiologi eller liknande. Ett annat alternativ är att du är väl insatt i den mikrobiologiska terminologin genom några års kommersiell erfarenhet från diagnostikbranschen, i kombination med utbildning inom marknadsföring. Goda kunskaper i engelska krävs och förståelse för det danska språket är en stor fördel. Vi förväntar oss att du är du är initiativrik, självständig och har en positiv och utåtriktad läggning.

Tjänsten avser tillsvidare på heltid och tillsätts snarast. Körkort krävs.
Hjärtligt välkommen med din ansökan till charlotte@insikta.com senast den 21/9. Vid frågor, maila eller ring vår rekryteringskonsult Charlotte Olsson+4670-6021911
Läs mer om tjänsten på www.insikta.com

Miclev AB is situated in Limhamn – Malmö, Sweden and supplies the Nordic market with diagnostic products for industrial microbiology and contamination control. We address the pharmaceutical and bio-technical industries as well as other laboratories where our products are employed. Read more at www.miclev.se

Insikta