Är du coachande, kvalitetsmedveten och har produktionserfarenhet?

Som produktionschef får du i denna nya roll det övergripande ansvaret för att leda och utveckla AB Blinkfyrars bearbetningsproduktion och produktionspersonal. Du leder, moderniserar och effektiviserar produktionen med målsättning att löpande höja kvalitetsnivå och leveranssäkerhet. Vi arbetar till stor del manuellt idag och vill utveckla detta för att öka effektivitet och leveranssäkerhet över våra olika säsongsperioder. Du får personalansvar för en grupp på om nio montörer och tjänsten är förlagd till vårt huvudkontor i Staffanstorp. Du tillhör ledningsgruppen, rapporterar direkt till VD och arbetar nära vår Operations Manager.

Tjänsten innebär:

  • Fullt drifts- och personalansvar för produktionsverksamheten
  • Kvalitets-, effektivitets-, produktivitets- och leveranssäkerhetsansvar för produktionen
  • Arbete med löpande förbättringar i enlighet med vårt lean-arbete
  • Säkerställande av en god arbetsmiljö i linje med lagar och avtal

Du är en självklar ledare som trivs med att vara ute i produktionen och identifiera löpande förbättringar. Du engagerar dina medarbetare och tar tillvara på deras produktkunskap och bidrar med din erfarenhet och engagemang för att med lean-tänk utveckla produktionen.

Du har troligen högskoleutbildning inom produktion- eller teknik alternativt gedigen erfarenhet inom området. Du har god erfarenhet av produktion och har troligen personalansvar i din roll idag, eller känner dig redo för nästa steg. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med eller att införa lean production.

Vi erbjuder en självständig, utvecklande roll i ett framåtriktat företag där du får vara med och påverka och genomföra dina idéer tillsammans med ett kunnigt team.

Ansök via länken senast den 25 januari 2018, gärna tidigare. Om du har frågor kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering, Insikta AB Charlotte Olsson 070–6021911.

Blinkfyrar omsätter cirka 180 Mkr och är 50 anställda. Bolaget är ett privatägt företag som efter flera decennier i trafiksäkerhetsbranschen utvecklats till en marknadsledande aktör när det gäller innovativa produkter och system för vägmärken och vägavstängningsmaterial. Vi leder digitaliseringen av branschen och har en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation med filialer i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Huvudkontor och produktion finns i Staffanstorp. Läs mer på blinkfyrar.se

Insikta