FordonsData är ett växande och framgångsrikt IT-företag som förser fordonsbranschen med kompletta datorlösningar. På vår nyinrättade tjänst kommer du att ingå i vårt supportteam. Du har löpande kontakt med våra generalagenter och blir ansvarig för uppdateringen av fordons- och tillbehörsprislistor som bearbetas i Excel.

Vi tror att du är relativt nyexaminerad inom IT, ekonomi eller liknande. Du har troligen något eller några års arbetslivserfarenhet. Du har arbetat mycket med Officepaketet, framförallt Excel och trivs med arbetsuppgifter som kräver noggrannhet och logiskt sinne. Tjänsten är självständig och med ett stort bilintresse blir det löpande arbetet och kontakten med våra generalagenter ännu mer givande!

Ansök senast den 6 mars via mail till vår rekryteringskonsult charlotte@insikta.se. Beskriv vad du kan tillföra samt ange din förväntan på lönenivå. Välkommen till vårt glada och kompetenta gäng!

FordonsData Nordic AB är ett IT-företag som förser fordonsbranschen med kompletta datorlösningar omfattande programvara, hårdvara,projektledning, utbildning, installation och support. Vi utvecklar och marknadsför affärssystem för fordonsåterförsäljare och verkstäder.
Vårt Kobra ll Fordonssystem är moduluppbyggt och innehåller moduler för: reservdels-, verkstads- och fordonsförsäljning, kund- ochleverantörsreskontra, redovisning, avbetalning, leasing, uthyrning samt ledningsinformationssystem. Vi är cirka 60 anställda och sitter i fräscha
lokaler i Arlöv. Läs mer på www.fordonsdata.se

Insikta