Om tjänsten
Ditt ansvar blir att driva projekt från offertförfrågan till nytt objekt. Du leder och ansvarar för offertarbete, arbetsberedning och produktion. Du arbetar brett med allt från platsbesök, produktionsplanering, verksamhetsutveckling till veckomöten. Du får personal- och arbetsmiljöansvar för ca 35 anställda. Till din hjälp har du två arbetsledare, entreprenadingenjör samt stöd från ekonomiansvarig. Du har vidare ansvaret för de externa kontakterna med underleverantörer och kommer att arbeta nära VD och utgöra bollplank i affärsförhandlingar, investerings- och inköpsfrågor.. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en självständig, utvecklande roll nära ledningen i ett företag med korta och snabba beslutsvägar. Vi är ett glatt gäng som sitter tillsammans i fräscha nybyggda lokaler på Stora Bernstorp. Det går bra för Morneon och därför utökar vi vår styrka med denna nya tjänst.

Vem är du? 
Du är troligen byggnads- eller civilingenjör och har flerårig erfarenhet av att leda olika byggprojekt, kanske som arbetschef, servicechef eller platschef. Framförallt motiveras du av att arbeta i det mindre företaget med den flexibilitet och mångfald i ansvar och uppgifter som finns där. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och förmåga att driva projekt framåt.

Ansökan
Du ansöker till vår rekryteringskonsult Charlotte Olsson på Insikta via mail charlotte@insikta.se senast 30 mars. Vid frågor ring Charlotte +46 70-6021911

Företagsbeskrivning
Morneon Fasad AB grundades år 1972. Företaget har 35 anställda och omsätter över 50 miljoner kr. Vi utgår från Santessons väg i Arlöv där vi byggt vårt eget kontor som vi flyttade in i 2004. Företaget arbetar inom byggsektorn med verksamheter som, tegelrenovering, nyputsning, fasadrenovering, betongrenovering, balkongrenovering, fasadtvätt och blästringsarbeten. Våra kunder är fastighetsägare – såväl privata som allmännyttiga, bostadsrättsföreningar och byggnadsföretag. Företagets geografiska verksamhetsområde är Malmö med grannkommuner. Morneon står för korta och snabba beslutsvägar, vi har en platt organisation och stort engagemang – företagets ägare deltar aktivt i verksamheten.

Läs mer på www.morneon.se/malmo/

Insikta