Miljösamordnare som brinner för utveckling av miljöfrågor 

Vill du utvecklas i en organisation som driver miljöfrågorna i alla led? Trivs du med att inspirera andra och inser att all utveckling kräver noggrannhet och uthållighet? Vår förra miljösamordnare tyckte det var det roligaste jobbet hon haft. Är du driven nog att ta över?

Tjänsten 
MKB Fastighets AB söker dig med starkt intresse för miljöfrågor rörande boende och bostadssektorn. Du kommer att vara med och driva det fortsatta miljöarbetet på MKB, tillsammans MKB:s övriga miljöfunktioner. Vår nuvarande miljösamordnare går på föräldraledighet och flyttar sedan, därför söker vi en ersättare.
Som MKB:s miljösamordnare arbetar du med intern miljösupport och utvecklingsprojekt. Du kommer arbeta i nära samarbete med övriga miljöfunktioner inom MKB, bland annat vår miljöstrateg och vår miljöprojektledare för Ekostaden. Du rapporterar till vår tekniska chef. Tjänsten är en tillsvidaretjänst, med 6 månaders provanställning.

Arbetet spänner över ett brett spektrum av miljöfrågor. I din roll ingår:

Din erfarenhet  
Du har utbildning på högskolenivå inom miljöområdet och har några års arbetslivserfarenhet inom miljöfrågor. Vi tror att du har god kunskap i miljöfrågor (materialval, avfall, farliga ämnen), meriterande är erfarenhet av fastighetssektorn, upphandlingar/LOU, avfallsfrågor och lagar.

Vem är du
Du är en positiv person som trivs med att arbeta självständigt och har förmågan att engagera andra mot olika miljömål. Vi tror att du aktivt söker lösningar och är bra på erfarenhetsåterföring, kommunikation och informationsspridning.

Vad erbjuder MKB
Vi erbjuder dig en självständig roll med stor plats för egna initiativ. Du kommer att få representera MKB i många olika projekt och sammanhang. MKB verkar för en grön, hållbar och tät stadsutveckling. Under parollen ”Bli miljökämpe – flytta till staden” vill vi nu utveckla vårt miljöarbete ytterligare.

Ansökan och mer information
Ansök senast den 7 januari till vår samarbetspartner Insikta AB Charlotte Olsson
charlotte@insikta.se

Mer om MKB
Med ca 23 000 lägenheter och 33 procent av hyresmarknaden är MKB Fastighets AB Malmös ledande bostadsbolag. MKB ägs av Malmö stad. MKB har, i kraft av sin storlek och sitt ägarförhållande, ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö. Bolaget arbetar för att stärka stadens attraktionskraft och utveckling genom en balanserad nyproduktion och ansvarsfull hyressättning. MKB:s målsättning är att bygga bra bostäder till rimliga priser, skapa socialt fungerande boendemiljöer och skapa mervärden för sina kunder.

Stabilitet och trygghet ska känneteckna bolagets bostadsområden. MKB:s fastigheter förvaltas därför med en stark betoning på ekonomisk, social och ekologisk hållbarhetwww.mkbfastighet.se

Insikta