Miljökonsult med vilja att utvecklas i ägarlett företag!

Demikons verksamhet befinner sig i ett expansivt skede och därför behöver vi nu anställa en erfaren miljökonsult. Tjänsten gäller i första hand vårt Göteborgskontor men placeringen går att diskutera. Som uppdragsansvarig miljökonsult hos oss har du övergripande kund- och projektansvar inom MKB, tillståndsärenden och förorenad mark. Du rapporterar till VD.

Vi tror att du har minst 5-10 års erfarenhet av arbete som miljökonsult och erfarenhet av följande:

Om du är engagerad, utåtriktad och flexibel så kommer du att passa in i vårt gäng!

Vad kan Demikon erbjuda dig?

Demikon är ett ägarlett företag med f.n. femton medarbetare. Det är högt i tak och korta beslutsvägar. Som medarbetare hos oss kommer du uppleva hur det är att arbeta som en enhet, utan intern konkurrens eller prestige. Vi arbetar löpande med att förnya och förbättra våra arbetsmetoder genom kontinuerliga diskussioner inom arbetsgruppen om nya, mer effektiva lösningar. Hos Demikon kan du vara med och påverka. För rätt person finns stora möjligheter att bli delaktig i företagets ledning.

Trots det lättsamma klimatet är vi oerhört seriösa, kvalitetsmedvetna och engagerade. Vi är målfokuserade och har alltid kundens, projektets och miljöns bästa för våra ögon. Demikon är certifierade avseende kvalitets och miljöarbete enligt ISO 9001 och ISO 14001. Att vi är AAA diplomerade för 4:e året i rad vittnar om att vi har en mycket bra och välskött ekonomi. Vi erbjuder en trygg arbetsplats i alla avseende på Demikon med kund, miljö och säkerhet i fokus.

Demikon AB agerar som oberoende konsulter och etablerades 1996. Företaget har kontor i Malmö, Göteborg och i Sollentuna utanför Stockholm. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.
Vill du utvecklas i ett växande, högteknologiskt företag? Vill du tillhöra ett positivt gäng där du är med och påverkar utvecklingen? Ansök till charlotte@insikta.com senast den 3 december. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Charlotte Olsson Insikta rekrytering & utveckling +4670-6021911
Mer om Demikon:
Vår företagsidé är att med högsta kvalitet genomföra projekt på ett för kunden och miljön optimalt sätt enligt gällande lagar och regelverk. Dessa ledord har varit med oss och genomsyrat hela vår verksamhet sedan starten 1996. Demikon AB är ett högteknologiskt företag som ständigt ligger i framkant vad gäller teknik och WEB-baserad arbetsmetodik.

Vi erbjuder bland annat följande tjänster:

– Miljökonsekvensbeskrivningar
– Riskklassificering
– Miljöbedömning av fastigheter
– Provtagning
– Saneringskontroller
– Markundersökningar
– Environmental Due Diligence
– Utbildning

Insikta