Som ledningskoordinator kommer du att vara en nyckelperson som i nära samarbete med VD har en samordnande roll inom HSB Malmös stab. Rollen är serviceminded och självständig och ställer höga krav på integritet och förmåga att på VD:s mandat prioritera och delegera.

Du blir ett viktigt stöd för ledningen med ansvar för styrelsens och ledningsgruppens administration och kvalitetssamordning. Du arbetar nära koncernledningen med administrativa uppgifter och i olika projekt. Arbetet innebär också ett nära samarbete med de övriga stabsfunktionerna; administrativ chef, HR-chef och kommunikationschef och bygger på att du tar egna initiativ och självständigt driver ditt arbete och olika delprojekt framåt.

Exempel på arbetsuppgifter:

  •       Ta fram handlingar och protokoll till styrelse och ledningsgrupp
  •       Ansvara för internkommunikation via intranät gällande styrelse/ledning
  •       Administrera ”Byggherreprocessen” och samordna dess styrelsemöten
  •       Genomföra olika delprojekt för HR-chef och kommunikationschef
  •       Planera lednings- och styrelsekonferenser

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, exempelvis från roller som chefssekreterare eller andra administrativa befattningar. Då befattningen innebär att planera och koordinera behöver du vara noggrann och strukturerad. Eftersom du kommer att ansvara för mötesprotokoll och andra textunderlag behöver du ha god erfarenhet av att producera texter på svenska. Vi ser gärna att du, utöver administrativ erfarenhet, också har erfarenhet av att driva delprojekt och ansvara för konferenser. Som person tror vi att du är en serviceinriktad teamspelare som kan ta egna beslut och driva ditt arbete framåt.

Vi erbjuder dig ett arbete i ett härligt, positivt gäng som brinner för att utveckla och förbättra en redan framgångsrik organisation. HSB har legat i topp i rekryteringsbarometern två år i rad. HSB Malmö vann dessutom nyligen pris som den verksamhet i Sverige som under 2015 gjorde störst förbättringar i Nyckeltalsinstitutets kartläggning ”Attraktiv Arbetsgivare”. Där mättes faktorer som ger ledtrådar om hur bra en arbetsplats är – bland annat lågt antal kort- och långtidssjukfrånvaro, få avgångar, få korttidsanställningar och hög jämlikhet mellan män och kvinnor. Denna tjänst har funnits innan men är lite förändrad. Det är en tillsvidaretjänst och tillsättning är i augusti.

 

Ansök senast den 29 maj via Ansökknappen på insikta.se– om du har frågor ring gärna vår samarbetspartner i denna rekrytering Charlotte Olsson på Insikta AB 070-6021911

 

Tänk dig en organisation som jobbar för att du och dina grannar ska bo bra. En organisation där alla kan vara med och bestämma. Där vinsten inte går till aktieägare, utan tillbaka till boendet. För en trygg ekonomi, för klimatsmarta fastigheter i sunda material och för att var och en ska få en boendemiljö som gör vardagen enklare och trevligare. Den organisationen finns, den heter HSB. Sedan 1923 har vi verkat för att skapa det goda boendet. Det är här möjligheterna bor.

Insikta