Har du känsla för affärer, säljledning och service? Vi söker till Nordeas kontor i Ystad en kontorschef med erfarenhet av privatmarknadsaffären. Vi ser gärna att du har anknytning till Ystad med omnejd och har erfarenhet av försäljning.

I rollen som kontorschef har du det direkta ansvaret för försäljning mot privatmarknaden och utveckling av enheten. Du skapar intäktstillväxt genom att attrahera nya kunder samt skapa merförsäljning på befintliga. Du driver aktivt arbetet med att styra kontorets kunder mot den mest kostnadseffektiva kanalen och ger kunderna hög service för att säkerställa en hög kundtillfredsställelse. Vidare bevakar du den lokala marknaden och drar slutsatser om vad den kan innebära för Nordea. En av dina viktigaste uppgifter blir att skapa nätverk och ta en strategisk position på den lokala marknaden. Vidare kommer du som kontorschef att vara mycket aktiv i det dagliga arbetet och som en del av ditt arbete kommer du att ha egna kunder.

Som ledare i Nordeakommunicerar du vision, strategi och värderingar på ett klart och tydligt sätt till dina medarbetare. Du är en god förebild och visar ett stort intresse för kunderna och deras affärer. Vidare drivs du av att skapa långsiktiga och lönsamma relationer samt att vara Nordeas ansikte lokalt. Genom coachning och kontinuerlig uppföljning skapar du förutsättningar för ditt team om sex medarbetare att utforma och uppnå individuella försäljnings-, aktivitets- och kompetensmål. Du rapporterar till regionchefen.

Vi vänder oss till dig som brinner för försäljning och har en förmåga att nå framgång genom dina medarbetare. Vi förutsätter att du har kunskap om privatmarknadsaffären samt erfarenhet av försäljning och ledarskap. Du har en akademisk utbildning eller motsvarande kompetens samt goda kunskaper i engelska såväl muntligt som skriftligt.

Välkommen till Nordea – den ledande finanskoncernen i Norden!
Ansök till charlotte@insikta.com senast den 14 oktober. Vid frågor kontakta vår rekryteringskonsult på Insikta, Charlotte Olsson +46706021911.

Din framtid i Nordea

I Nordea ger vi dig verktygen att lära dig nya saker och staka ut din karriär. Men det är du som har det slutliga ansvaret för din egen utveckling. De mest engagerade och nöjdaste medarbetarna brukar vara de som har en egen motor.
Vi respekterar varje medarbetare som individ och har som mål att hjälpa dig att förverkliga din potential. Det är den bästa tänkbara utgångspunkten för din utveckling.

Vi sätter människorna i främsta rummet

En informell och rak atmosfär är själva grunden för vår företagskultur. Öppenhet och dialog är viktigt för att få fram nya idéer och bli bättre. Därför välkomnar vi dina åsikter och synpunkter i strävan att hitta den bästa lösningen för kunderna.

Vi är ”one team”

Som anställd i Nordea ingår du i ett team. Vi värdesätter dina individuella prestationer, men ingen kan uppnå våra mål på egen hand.
Att arbeta i ett team ger synergieffekter, energi och chanser att lära sig saker. Genom att slå samman våra olika arbetsmetoder, kompetensområden och synsätt kan vi ge våra kunder de bästa finansiella lösningarna. Tanken med ”one Nordea team” innebär att vi alla ingår i samma leveranskedja med målet att förse kunderna med produkter och tjänster som matchar deras behov. Vi arbetar tillsammans i hela organisationen, vi visar tillit och tar ansvar.

Ett flexibelt arbetsliv

Vi vet att dina behov varierar under olika faser av livet och är måna om att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid.
Vi har olika sätt att se till att det blir möjligt. Vi försöker organisera ditt arbete så att det finns ett ömsesidigt spelrum och flexibilitet. Och vi erbjuder inte minst mycket goda villkor för tjänstledighet.

Insikta