Projektsäljare/offertingenjör Automation ÅF insikta charlotte olsson

Vi söker dig som är redo för nästa steg i din karriär.  ÅF:s sektion Elkraft som är fokuserad mot industrin behöver en ny ledare.  Du förväntas vidareutveckla och leda en sektion med fokus på Elkraftslösningar till olika kunder i Sydsverige.

Vi tror att du drivs av helhetsansvar och frihet att utveckla ditt eget ansvarsområde. Du är troligen högskole-, civil- eller elingenjör med minst fem års erfarenhet som säljare, konsult, projektledare eller ledare i elkraftsbranschen. Som person är du coachande i din ledarstil och du trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en god affärsmässig förståelse för konsultbranschen, brinner för att göra affärer och för att utveckla ditt team.

Du får resultat– och budgetansvar för sektionen, personalansvar för sex specialister och parallellt med detta så ansvarar du också för affärsrelationen med våra kunder. Du rapporterar till Marknadsområdeschefen i syd och ingår i marknadsområdets ledningsgrupp tillsammans med de andra sektionscheferna inom Industry.

ÅF är ett företag med en stark säljkultur så du tycker troligen att det är stimulerande att bygga och utveckla kundrelationer. Tillväxt är ett fokusområde på ÅF så rekrytering och organisk tillväxt kommer att ingå i dina mätbara mål. Sektionen Elkraft ingår ÅFs division Industry och som placeringsort ser vi gärna Helsingborg, där merparten av dina kollegor sitter. Det finns möjlighet att arbeta några dagar per vecka från ÅFs andra kontor i syd, såsom Malmö, Kristianstad eller Halmstad.

Vi samarbetar med Insikta AB, Charlotte Olsson i denna rekrytering. Ansök via länken senast den 30 oktober 2016, ring gärna om du har frågor 070-6021911

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 8500 medarbetare och över 20 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi, infrastruktur och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. ÅF kombinerar avancerat ingenjörskunnande, förnyelse och modernaste teknik med mångårig tradition och förankring i svensk industri. Få teknikkonsulter har idag samma bredd och resurser. Genom vår breda kunskap får vi förmånen att vara en resurs i en rad framtidsinriktade uppdrag inom de mest skiftande områden för både stora och små företag. Det kan vara allt från mindre projekt till projektering avkompletta energianläggningar.

ÅF har 2015 utsetts till Sveriges näst mest populära arbetsgivare bland yrkesverksamma ingenjörer enligt Universums undersökning,vilket innebär att vi toppar listan som den populäraste arbetsgivaren i teknikkonsultbranschen.

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. ÅF – Innovation by experience. Vill du bli en del av vinnarlaget på den tekniska arenan? Med passion för teknik, genuina lagspelare och en enorm kollektiv kunskap, löser ÅF morgondagens utmaningar. ÅF är hjärtat i teknikvärlden.

Insikta