Projektsäljare/offertingenjör Automation ÅF insikta charlotte olsson

Vi söker dig som vill vidareutveckla och bygga upp en framgångsrik sektion. Du förväntas växa in i rollen med stöd av tre Konsultchefkollegor och utveckla en egen sektion med 15-20 konsulter och erbjuda ÅF:s tjänster mot Sydsveriges största industrikunder. Du rapporterar till Marknadsområdeschefen i syd och ingår i marknadsområdets ledningsgrupp.

Du får resultatansvar och personalansvar för enheten och parallellt med detta så ansvarar du också för affärsrelationen med våra kunder. ÅF är ett företag med en stark säljkultur så du bör drivas av försäljning och tycka att det är stimulerande med kundrelationer . Sektionen ingår ÅFs division Industry och som placeringsort ser vi gärna Malmö.

Vi tror att du har en stark vilja att utveckla kundrelationer och medarbetare. Du har teknisk- eller ekonomisk utbildning och ca 5-10 års erfarenhet av försäljning eller projektledning av konsulttjänster och åtagandeprojekt mot industrikunder. Din bakgrund är troligen säljare, konsult, projektledare eller ledare. Som person är du coachande och trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt.

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en god affärsmässig förståelse för konsultbranschen, brinner för att göra affärer och för att utveckla ditt team!

Vi samarbetar med Insikta AB, Charlotte Olsson i denna rekrytering. Har du frågor kontakta: charlotte@insikta.se  070-602 19 11 senast den 5 juni.

 

Mer om ÅF

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 7000 medarbetare och över 16 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, Embedded, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. ÅF kombinerar avancerat ingenjörskunnande, förnyelse och modernaste teknik med mångårig tradition och förankring i svensk industri. Få teknikkonsulter har idag samma bredd och resurser. Genom vår breda kunskap får vi förmånen att vara en resurs i en rad framtidsinriktade uppdrag inom de mest skiftande områden för både stora och små företag. Det kan vara allt från mindre projekt till projektering av
kompletta energianläggningar.

ÅF har 2013 utsetts till Sveriges näst mest populära arbetsgivare bland yrkesverksamma ingenjörer enligt Universums undersökning KarriärBarometern, vilket innebär att vi toppar listan som den populäraste arbetsgivaren i teknikkonsultbranschen.

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. ÅF – Innovation by experience. Vill du bli en del av vinnarlaget på den tekniska arenan? Med passion för teknik, genuina lagspelare och en enorm kollektiv kunskap, löser ÅF morgondagens utmaningar. ÅF är hjärtat i teknikvärlden.

Insikta