Söker du en utåtriktad och konsultativ roll? 

Hos FordonsData i Malmö blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta med support och utbildning till våra kunder i fordonsbranschen. Du fungerar som konsult inom våra servicemoduler: Kobra II Lager och Kobra II Verkstad. Resor inom Sverige ingår med cirka 5-6 dagar/månad.

Du har arbetslivserfarenhet inom servicemarknad (lager, verkstad), gärna inom fordons- eller IT-branschen. Du är en nyfiken problemlösare som vill använda din tekniska kompetens och dina IT-kunskaper i en än mer utåtriktad och konsultativ roll. Du tycker både om att arbeta i team och att lösa problem på egen hand. Vi tror även att du är en god IT-användare som har lätt att ta till sig nya kunskaper.

Hos oss får du ett omväxlande arbete med trevliga kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Vi utbildar dig inom vårt system, Kobra II, och ger dig rätt förutsättningar för att snabbt kunna växa in i rollen som verksamhetskonsult. Tjänsten är en heltid tillsvidaretjänst och du utgår från vårt kontor i Malmö, Arlöv.

Välkommen till vårt glada och kompetenta gäng!

Ansök senast den 26/2 2012 till charlotte@insikta.se

Vid frågor ring vår rekryteringspartner Insikta AB Charlotte Olsson 070-602 19 11

FordonsData Nordic AB är ett IT-företag som förser fordonsbranschen med kompletta datorlösningar omfattande programvara, hårdvara, projektledning, utbildning, installation och support. Vi utvecklar och marknadsför affärssystem för fordonsåterförsäljare och verkstäder.

Vårt Kobra ll Fordonssystem är moduluppbyggt och innehåller moduler för: reservdels-, verkstads- och fordonsförsäljning, kund- och leverantörsreskontra, redovisning, avbetalning, leasing, uthyrning samt ledningsinformationssystem. Vi är cirka 65 anställda och sitter i fräscha lokaler i Arlöv. 

Läs mer på www.fordonsdata.se

Insikta