Drivs du av att förmedla dina kunskaper till andra? Söker du en mer utåtriktad och konsultativ roll?

Hos FordonsData i Malmö blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med support och utbildning till våra kunder i fordonsbranschen. Du fungerar som konsult inom våra eftermarknadsmoduler – Kobra II Lager och Kobra II Verkstad. Resor inom Sverige ingår med cirka 5-6 dagar/månad.

Vi tror att du har arbetslivserfarenhet inom eftermarknad (lager, verkstad), gärna inom vår bransch.
Du är en nyfiken problemlösare som vill använda din tekniska kompetens och dina IT-kunskaper i en än mer utåtriktad och konsultativ roll. Du tycker både om att arbeta i team och att lösa problem på egen hand. Vi tror även att du är en erfaren IT-användare som har lätt att ta till sig nya kunskaper.
Hos oss får du ett omväxlande arbete med trevliga kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Vi utbildar dig inom vårt system, Kobra II, och ger dig rätt förutsättningar för att kunna växa in i rollen som verksamhetskonsult.

Välkommen till vårt glada och kompetenta gäng!

Vi samarbetar med Insikta rekrytering. Ansök till charlotte@insikta.com
Vid frågor ring vår rekryteringskonsult Charlotte Olsson 070-602 19 11
Ansök senast den 6/12 2010

FordonsData Nordic AB är ett framgångsrikt och växande IT-företag som förser fordonsbranschen med kompletta datorlösningar omfattande programvara, hårdvara, projektledning, utbildning, installation och support. Vi utvecklar och marknadsför affärssystem för fordonsåterförsäljare och verkstäder.

Vårt Kobra ll Fordonssystem är moduluppbyggt och innehåller moduler för: reservdels-, verkstads- och fordonsförsäljning, kund- och leverantörsreskontra, redovisning, avbetalning, leasing, uthyrning samt ledningsinformationssystem. Vi är drygt 50 anställda och sitter i fräscha lokaler i Arlöv.
Läs mer på www.fordonsdata.se

Insikta