FordonsData växer och vårt supportteam söker dig som har erfarenhet av affärssystem och förståelse för IT-flöden. Du har några års erfarenhet av support/utbildning, gärna från fordonsbranschen eller ekonomiområdet. Du är en nyfiken problemlösare som vill använda dina goda IT-kunskaper i en mer konsultativ roll.

Dina arbetsuppgifter blir varierande – support, test, dokumentation, kundutbildning och konsultation inom vårt affärssystem Kobra II till våra kunder inom fordonsbranschen. Målsättningen är att du ska växa in i rollen som applikationskonsult inom FordonsDatas ekonomi- och fordonsmoduler. I tjänsten ingår resor 5-6 ggr/månad till kunder inom Sverige.

Du är utåtriktad – samtidigt som du gillar situationer där du självständigt skall djupdyka och analysera information. Du tycker om att aktivt vara med och påverka dina kunders arbetssätt för ständig förbättring.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och du utgår från vårt kontor i Malmö, Arlöv.

Välkommen till vårt glada och kompetenta gäng!

Ansök via mail till charlotte@insikta.se senast den 25 november.

Vid frågor ring rekryteringskonsult Charlotte Olsson +46706021911

FordonsData Nordic AB är ett IT-företag som förser fordonsbranschen med kompletta datorlösningar omfattande programvara, hårdvara, projektledning, utbildning, installation och support. Vi utvecklar och marknadsför affärssystem för fordonsåterförsäljare och verkstäder.
Vårt Kobra ll Fordonssystem är moduluppbyggt och innehåller moduler för: reservdels-, verkstads- och fordonsförsäljning, kund- ochleverantörsreskontra, redovisning, avbetalning, leasing, uthyrning samt ledningsinformationssystem. Vi är cirka 60 anställda och sitter i fräscha
lokaler i Arlöv. Läs mer på www.fordonsdata.se

Insikta